Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KVD

Pomoc w znalezieniu sensu w zdaniu ;]

Polecane posty

Gość KVD

Z okazji ŚDM muszę przetłumaczyć kawałek przemówienie jeden mankament to że jest po wwietnamsku Duc Maria , Me Chua Kit Dung Lam Mn D Cha Xin Thin Cha Chc Lnh Cho T Ou'c Cc Con. Mniej więcej brzmi to tak Maryja, Matka Chrystusa Boga na drogę naśladowania Chrystusa Bóg błogosławi Ouo Dzieciątko Jezus. ale jak widać nie ma to sensu wiec proiszę chociaż o pomoc w znalezieniu sensu w tłumaczeniu polskim:D

Gość KVD
Niestety ta strona nie obsługuje wietnamskich znaków więć bardzo proszę chociaż o pomoc z polskim

Gość hhhmmmm
chciałam pomóc, ale nie potrafię. Moim zdaniem powinno byc tak (choc moze mniej dosłownie): Maryja, Matka Syna Boga (Bożego) blogosławi wam na drodze naśladowania Chrystusa ale dalej już nie mam pomysłu :(

Gość hhhmmmm
to "ouo" to po wietnamsku czy cos źle przepisałaś?

Gość hoohoo
idz do knajpy wietnamskiej, teraz sa w prawie kazdym miescie;) moze ci jakis wietnamczyk przetlumaczy innej opcji nie widze:D

Gość KVD
wiesz co to Ouoc powinno wyglądać tak Ou ( i tu ma być o z jaskułką u góry i z boku z ') ale w słowniku wietnamskim nie znalazłam takiej litery :[ ale dzięki za twoje tłumaczenie jesteś super :]

Gość KVD
hohhoo w wiosce jakiej mieszkam wietnamczycy nie obsługują ^^