Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaWam Powiem Jak to Być Powino

Raz jeszcze sex sex sex :)

Polecane posty

Gość JaWam Powiem Jak to Być Powino

Mężczyzno!! Tak To powinno wyglądać: Ujmij moją twarz w dłonie, popatrz mi głęboko w oczy i pocałuj. Delikatnie, powoli. Dotknij koniuszkiem języka moich warg. obliż je, wsadź ciepły język do ust. Całuj raz delikatnie raz mocno, namiętnie. Muskaj moje wargi swoimi, patrz na mnie, uśmiechnij się. Pocałuj moją szyję. Muskaj ją delikatnie wargami. Poliż, uwielbiam gdy liżesz moją szyję. Całuj powoli, rozkoszuj się tym. Przesuwaj się z góry do dołu i z powrotem. Całuj płatki moich uszu, ssij je, możesz lekko i delikatnie gryźć. Obejmuj mnie przy tym mocno, dotykaj moich pleców na całej długości. Zejdź niżej. Dotknij moich piersi, ściskaj je w dłoniach delikatnie. Patrz mi w oczy. Pocałuj moje sutki. Uwielbiam gdy ujmujesz je wargami i bardzo delikatnie ssiesz. Liż je powoli, bardzo powoli. Nie przestawaj. To bardzo wrażliwa część mojego ciała, pieść je długo, ale pamiętaj by być przy tym delikatnym. Całuj wewnętrzną stronę moich ramion i przedramion aż do nadgarstków. Rób to powoli, daj mi się rozkoszować. Jest to bardzo przyjemne. Chcę czuć Twój ciepły język. Pocałuj brzuszek, głaszcz go swoimi ciepłymi dłońmi. Zejdź niżej, muskaj wewnętrzną stronę ud. Czujesz jaka jestem tam gorąca? Usiądź na przeciwko, upewnij się że jest mi wygodnie. Rozłóż mi szeroko nogi. Patrz tam, nie bój się. Wsadź środkowy palec do ust i pośliń go. Dotknij mnie tam. Wsadź palec do środka, nie musi być bardzo głęboko, poruszaj nim najpierw powoli, patrz na mnie, obserwuj. Czujesz jak bardzo robię się mokra? Wyjmij palec i dotknij łechtaczki. Pamiętaj żeby robić to bardzo powoli, delikatnie. Mocniejszy dotyk może powodować ból. Masuj ją powoli, nie naciskaj mocno. Możesz ją tylko muskać. Masuj z góry do dołu. gdy stracisz poślizg wsadź palec do środka albo znowu go pośliń. Potem zataczaj małe kółka, patrz na mnie, jak jest mi dobrze. Daj mi się rozkoszować, nie kończ szybko, później się odwdzięczę. Pocałuj mnie tam. Liż powoli też z góry do dołu potem w kółko. Wsadź język do środka. Jak przyjemnie... Wejdź we mnie, mocno i głęboko, chcę czuć Ciebie całego, ruszaj się powoli ale zdecydowanie. Mocne, głębokie, powolne ruchy. Patrz na mnie, nie zamykaj oczu. Przyspiesz, potem znowu zwolnij, doprowadź mnie do rozkoszy. Jak już się zmęczysz usiądź na krześle. Daj mi usiąść na Tobie. Chcę Cię czuć w sobie, pozwól mi nadać tempo i rytm, poczuj mnie tak ja czuję Ciebie. Kochaj mnie, obejmuj, dotykaj pośladków, gładź plecy. Skończmy to od tyłu. Pozwól mi wstać i oprzeć się o ścianę, wejdź od tylu. Złap za włosy możesz ciągnąć za nie tylko nie przesadzaj. Wchodź mocno i szybko, złap za biodra. Trzymaj ze nie mocno, teraz Ty nadajesz rytm. Chcę Cię czuć bardzo mocno. Przyspiesz jak możesz najbardziej.Jest mi tak dobrze. Możesz poczuć jak przechodzi mnie dreszcz a mięśnie sztywnieją. Mam nadzieję, że Tobie też było przyjemnie, bo właśnie doprowadziłeś mnie do ogromnej rozkoszy. Połóż się obok obejmij mocno i zaśnij w moich ramionach. Kobieta Mężczyzno Teraz daj mi się odwdzięczyć. Usiądź wygodnie. Pozwól całować każdą część swojego ciała. Uwielbiam Twoje wilgotne wargi. Lubię to uczucie, gdy dotykam Twojej szyi a Twoje ciało przechodzi dreszcz. Zatop swoje dłonie w moich włosach, zamknij oczy i rozkoszuj się. Teraz usiądę z tyłu. Poliże Twój kark, delikatnie powoli. Muskam go wargami by w końcu całować namiętnie. Moje ręce dotykają Twoich pięknych ramion. Znowu jestem z przodu. Całuję tors, masz piękne ciało. Delikatnie liże sutki. Wstań proszę. Oprzyj się o ścianę, mam nadzieję że Ci wygodnie. Pozwól mi klęknąć. Patrz jak go ujmuję w dłonie. Jest taki gorący. Patrząc Ci w oczy liże samą główkę. powoli delikatnie. Patrz na mnie, lubię gdy patrzysz na mnie kiedy to robię. Wkładam główkę do ust i poruszam delikatnie. Obejmuję dłonią trzon, trzymam go mocno, poruszam ręką to w górę to w dół. Wyjmuję go z ust. Dotykam koniuszkiem języka samego szczytu, już czuję jak smakujesz. Poruszam języczkiem szybko, mam nadzieję że jest Ci dobrze. Znowu wkładam go do ust, tak głęboko jak tylko umiem. Złap proszę za moje włosy i pomóż mi nadać rytm. Smakujesz nieziemsko. Poruszam się coraz szybciej i szybciej, czuję jak pulsujesz. Zamykasz oczy... Wyjmuję go z ust. Chwytam w dłoń. Łapię mocno i zdecydowanie. Poruszam w górę i w dół. Widzę że jest Ci dobrze. Ślinię sam czubek palca wskazującego i i zataczam małe kółeczka na samym szczycie. Nie to nie koniec. Już jestem mokra i gorąca. Pozwalam Ci usiąść. Siadam na Tobie tyłem, czuje jak rozkosznie wchodzisz w moje ciepłe wnętrze. Poruszam się powoli. Trzymaj ręce na moich biodrach. Pomóż nadać rytm. Dotykam swoich piersi. Ślinię palca i zataczam małe kółka na mojej łechtaczce. Jak mi dobrze. Połóż się proszę, na plecach, wygodnie. Daj usiąść tyłem. Pochylam się tak, że obejmuję Twoje kostki dłońmi. Nie zamykaj oczu patrz proszę na moje pośladki. Jak poruszają się coraz szybciej i szybciej i szybciej. Cudowna rozkosz. Pozwalam skończyć Ci w sobie. Przytulam się czując bicie Twojego serca. Wkładam palec do środka aby wsadzić go potem do ust. Czy mówiłam Ci już że nieziemsko smakujesz?

Gość gość
A dlaczego piszesz tak w języku obcym ? Przecież tytuł dotyczy PŁCI a nie seksu !