Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakarm mnie spokojem

Mam trochę problem ...

Polecane posty

Cześć. Jestem dziewczyną, mam 15 lat. Parę dni temu, podczas pettingu z moim chłopakiem, gdy on robił mi dobrze palcami doszło do przerwania błony dziewiczej. Zabolało mnie i gdy on wyjął palce one były całe we krwi... Bardzo zaskoczyło nas to, gdyż bawiliśmy się tak już wiele razy i nigdy wcześniej nic takiego się nie zdarzyło... Nigdy nawet nie bolało... Wszystko było by okej, bo już się otrząsnęliśmy z szoku ale, gdy wprowadzam palce do środka wydaje mi się jakby tam było mniej miejsca, jakby moja pochwa była zapuchnięta trochę. Teraz już mniej. A do tego mam takie wrażenie jakby rzadziej była wilgotna a jak już jest to mniej wilgotna niż zwykle... A ten śluz jest taki inny, inaczej się klei, inaczej pachnie i wgl. trochę się martwię. Co mogę zrobić? Odpada pójście do ginekologa. Myję się cały czas preparatem do higieny intymnej i to mi pomaga, ale na drugi dzień rano jest znowu to samo ;[ Nie wiem czy to jest może normalne po przebiciu błony, dla mnie to trochę dziwne.. A jutro mój chłopak przyjedzie do mnie i też mamy się tak bawić i nie wiem czy to jest dobry pomysł skoro tak się dzieje.. Mówiłam mu o moich obawach. On rozumie, ale mimo wszystko ja nie chcę go zawieść... Pomóżcie. Liczę na szybką odp.

Gość ...........////////////
A swędzi Cię?

Nie.

Gość jolakajajalananabagaajahah
a dlaczego odpada pójście do ginekologa jak wg mnie to jest JEDYNA słuszna osoba, która teraz powinna Cię obejrzeć i zadecydować co to i co z tym dalej robić :O a nie kafeteria :O

nie mogę iść do ginekologa bo moi rodzice nie mogą wiedzieć o całej sytuacji a pójść po kryjomu w tajemnicy przed nimi odpada bo mieszkam w małej wsi. Ginekolog jest ponad 20 km ode mnie... ; /

Gość naatalkaaa
A moze trochę wymyślasz, bo po prostu boisz sie czy wszystko ok? W aptece możesz kupić Tantum Rosa i spróbować tym się poprzemywać. Powinno pomóc jeśli to początek jakiejś infekcji. A z zabawami sie dla własnego zdrowia na razie powstrzymaj, bo jeśli pękła błona, to powinna się teraz zagoić.

Już wszystko okej ;] Najprawdopodobniej problem był w tym, że błona chyba nie została przerwana wtedy do końca.. Tym razem chłopak przerwał mi ją do końca i wszystko jest w porządku.. ;]