Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorotka_dorotka

6 tydzien ciąży i plamienie :(

Polecane posty

witam wszystkich jestem w 6 tygodniu ciazy i wczoraj zauwazylam rozowe plamy na bieliznie dzis rano zadzwonilam do ginekologa ktorego wybralam na prowadzenie ciazy i mam wizyte o 17 jednak strasznie sie martwie ze cos nie tak jest z malenstwem strasznie boje sie tego ze moge poronic a tak bardzo chce byc mama niedawno plamienia sie troche nasilily i niestety ciemno to wszystko widze ;((

Miej nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze,pozytywne nastawienie jest teraz najwazniejsz.Wazne by to nie byla czysta krew,ja tez ostatnio plamilam,ale zaczelam krwawic,dostalam duphaston,jednak mi nie pomoglo,i stracilam swego maluszka... mam nadzieje,ze Tobie sie uda,daj znac,co ci powiedzial lekarz...Trzymam kciuki za Was;*

Gość taka.jadna.ja
co to za plamienia? krew czy brazowa wydzielina? na pocieszenie moge napisac ze ja od poczatku 7 tyg tez plamilam, mialam rozne bdania i wszystko wychodzilo ok, oprocz tego ze corka zawsze byla mniejsza plamilam z przerwami do 27 tygodnia ciazy po porodzie okazalo sie ze mialam wadliwe lozysko teraz moja corka ma 3 lata :) urodzila sie zdrowa

Gość 7 miesiecy
ja na poczatku 7 tyg mialam plamienie dosc silne jasno czerwone pojechalam na izbe przyjec i okazalo sie ze to tylko plamienie z nadzerki nic groznego dla dziecka mam nadzieje ze bedzie ok