Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SDFGGG

zakochałam się w żonatym ze wzajemnościa.

Polecane posty

Gość SDFGGG

Witam, chce wam opowiedziec moja historie, tylko prosze nie wyzywajcie mnie od jakis pojebanych kurew, szmat która chce rozbic małżeństwo, nie jest mi z tym latwo i uszanujcie to. wogóle nigdy w zyciu nie myslalam ze do czegos takiego dojdzie. Wojtka poznalam w wakacje na dwa dni przed jego slubem.Poniewaz tak SIE trafilo zostal moim instruktorem nauki jazdy. i OD TEGO WSZYSTKO SIE ZACZELO. Z początku nie dopuszczalam do siebie mysli ze mogłbym zakochać sie w świeżo poślubionym chłopkau.On ma 28 ja 19. Wziął z nia ślub z powodu dziecka. Wojtek byl dla mnie bardzo uprzejmy. Cały czas mi sie przyglądał, bardzo głupio sie z tym czulam, poniewaz udawalam przez caly czas ze o mnie wogóle nie interesuje.Mialam chłopaka ale z nim zerwalam z powodu Wojtka, gdy go poznalam wszystko sie zmienilo. Nie chce byc z nim za wszelka cene bo ma syna którego bardzo kocha.On mowie ze jest dla wstanie zostawić swoja żone tylko musze mu powiedzieć czy napewno z nim będe.Cały czas chce sie ze mna spotkać próbuje go zbywać, ale to mnie przerasta ja naprawde się w nim zakochalam nigdy w zyciu nie bylam w nikim tak zakochana. Nie wiem co mam robić, wiem ze jezeli z nim bede nie bedzie nam latwo bo zawsze trzeba bedzie myśleć o jego dziecku które ma ze swoja żoną. Nie wiem, nie wiem co mam robic...pomóżcie

Gość hmm to zauroczenie
nie miłosć,tak naprawde go nie znasz,a On jest dupkiem skoro tak odrazu chce zostawic żone i dziecko dla małolaty która uczył jeżdzic. Kazdy jednak jest kowalem swojego losu,i tak zrobisz to co bedziesz uwazała za słuszne,nawet jak ci powoemy ze masz w to dalej niebrnac to znajdziesz setki powodów na TAK.