Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasanka83

antybiotyki a długość cyklu/brak @

Polecane posty

Gość sasanka83

przytafiło mi się zapalenie oskrzeli,brałam 10 dni antybiotyk. ostatnią miesiączkę miałam 10.03 - zwylke mam cykle 27-30 dniowe. 5.04 poszalałam z mężem (ja wiem, to watykańska ruletka, ale co by nie było i tak będzie ok) teraz @ dalej niet. i tak sobie kombinuję, czyżby ciąża? czy tylko jakieś przesunięcia spowodowane chorobą i antybiotykami. to co znalazłam w necie wyklucza się raz po raz i już nic nie wiem. nie zauważyłam jakichś objawów o których dziewczyny tu wspominają, jedyne co to od czsu do czsu zakłuje mnie lewy jajnik. na test chyba za wszczesnie, bo niby @ powinien już być, ale od ewentualnego zapłodnienia minął dopiero tydzień. no i teoretycznie były to dni niepłodne. teoretycznie :)

Gość jolakajajalananabagaajahah
jaka ruletka ? :D :D nie rosyjska przypadkiem ? :P :D hmmm wg mnie 5 kwietnia byłaś już raczej grubo po owulacji a cykle ZAWSZE masz regularne ? czy nie zawsze ? i kiedy brałaś ten antybiotyk ? antybiotyk może i może przesunąć owulację ale wydaje mi się, że chyba nie aż o tyle żeby 5 kwietnia były dni płodne.....

Gość sasanka83
antybiotyk brałam jakos tuz po miesiaczce. tez mi się to jakoś nie widzi, ale z drugiej strony o większych cudach już tu czytałam. a watykańska ruletka to dla mnie naturalne metody anty ;) cykle mam różne, tak sobie policzyłam od czerwca zeszłego roku to były 31,30,31,27,32,28,29,32,27... teraz niby dopiero 33 dzien, ale jakos tak wewnetrznie "cos mi nie gra". albo moze tylko sobie wmawiam bo i chciałabym i boję się :) myślicie że jest sens gnać do apteki po test? bo coś mi się wydaje, że to jednak za wcześnie. to kłucie też dla mnie jest nowością. raz byłam w ciąży - 7 lat temu, poza brakiem miesiączki nie miałam żadnych objawów. okazała się jednak pozamaciczna. może dlatego tak wtedy było (jedynie wtedy w połowie cyklu miałam taki moment lekkiego plamienia, no ale to nie była ciąża prawidłowa)

Gość tratataya
Wydaje mi się, że na test ciążowy to zdecydowanie za wcześnie. Co do antybiotyków - to nie mam pojęcia.