Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybaTakaJakasZ

Czy to oznacza że jestem skrajnym pasztetem?

Polecane posty

Gość chybaTakaJakasZ

A mianowicie- mam powodzenie wyłącznie u mężczyzn w wieku 40 wzwyż. Dobra, mi tez się podobają, ale młodzi faceci- przynajmniej ja tego nie zauważyłam nigdy nie podrywają mnie. Może podświadomie wysyłam starszym sygnał, lepiej mi się z nimi rozmawia. Nie wiem co o tym myśleć. Kiedyś mnie to bawiło teraz się zastanawiam co jest nie teges.

Gość chybaTakaJakasZ
No właśnie, też tego nie kumam.

Gość daj fotę to ocenimy
.

Gość dfsdfaf
ja też się zawsze starszym podobałam, takim 30-35 lat a ja znów lubię facetów w moim wieku. mam 23 lata.

Gość chybaTakaJakasZ
eee tam, ja nie wiem właśnie czy to tym torem idzie załóżmy że jest nawet, nawet ok osobiście wymieniłabym sobie morde, ale powiedzmy że narazie niech taka będzie bo nie stać mnie na inną. Dla jasności ja siebie uważam za paszteta. No a reszta różnie, w nieco inną strone. Może rzeczywiście jakoś uwodze nieświadomie starszych

Gość chybaTakaJakasZ
no właśnie, ja starszym starszym 40 wzwyż twierdzi się ogólnie że jestem nad dojrzała, ale faceci nie lubia taich chyba, wola młode trzpiotki jak już coś

Gość chybaTakaJakasZ
pomocy ;)

Gość chybaTakaJakasZ
upppup

Gość insi
Nie martw się, ja podobam się tylko różnej maści menelom i pijaczkom dworcowym. Co rusz jakiś mnie zaczepia i komplementuje. Normalni faceci nie zwracają na moją osobę uwagi.

Gość chybaTakaJakasZ
imsi-zaprawdę nie mam powodu do zmartwień po tym wpisie wiesz, może mi już nie chodzi o sam fakt facjaty etc, ale że coś muszę robić takiego o czym nie wiem że masa starszych mężczyzn się dowala, nie meneli, żuli. Ale takich albo zwykłych mężczyzn,albo takich z innej półki.

Gość chybaTakaJakasZ
up

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
wczoraj był podobny temat. Na mnie też tacy zwracają uwagę w większości.Jestem w jakims pubie...zawsze dosiądzie sie jakis dziadek...mysle,ze mamy w podswiadomosci cos co ich przyciaga.

Gość chybaTakaJakasZ
o nie widziałam takiego tematu, nie było mnie na kafe możesz mi tutaj wkleić linka tez mi się wydaje, że to w podświadomości bo to się od lat za mną ciągnie

Gość chybaTakaJakasZ
mmmmmmmmmmmm

Gość chybaTakaJakasZ
czego się tu spodziewałam, ciekawej rozmowy o sygnałach wysyłanych podświadomie, no tak to tylko kafe 🖐️

Gość paffcio
Mi się często podobają dziewczyny, które narzekają jak Ty, a finalnie mnie olewają i się i tak umawiają ze starymi :O

Gość chybaTakaJakasZ
no własnie, chyba o tym mówie że tak czy inaczej chcąc nie chcąc olewa się rówieśników zresztą, nie istotne, czuje że pewnie nigdy nie znajde faceta na stałe, bo jakby nie było ci starsi sa jednak zajęci albo rozwiedzeni i ze strasznym skrzywieniem obrazu kobiety

Gość paffcio
A ile masz latek i skad jesteś :)

jak starszy chce zaruchać to szukając partnerki do każdej poleci :P a co do tego czy jesteś to przydało by się zdjęcie