Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonasynowa

tesciowa mnie wkurzyla az cala chodze

Polecane posty

Gość wkurzonasynowa

Mieszkam ze swoim mezem za granica... moj facet ma brata(ten ma zone i 2 dzieci) brat nie ma pracy od dwoch tygodni bo go zwolnili z poprzedniej i na dodatek jeszcze mial problemy z zona, ktore wynikly przez moich tesciow... doszlo do tego ze bratowa mojego M wyprowadzila sie od jego brata i jego rodzicow.. no i ona mieszka u swojej mamy na kupie a on u rodzicow... ostatnio znajoma zapytala sie nas czy nie mamy dla nich jakiegos dobrego pracownika bo poszukuje.. polecilismy brata mojego faceta... on uradowany juz latwi papiery.. znajoma nawet wyrazila zgode zeby on zabral ze soba zone i dzieci... kurcze zyc nei umierac... no i dzis siedze sobie przed komputerem tesciowa pisze na skypie z pretensjami ze my jej syna drugiego sciagamy za granice ze rozbijamy ich malzenstwo ze jestesmy pojebani zebysmy uwazali ze i nas czekaja awantury itd itd. ze sie wpierdalamy tam gdzie nie potrzeba itd itd. cala sie gotuje bo nic nie wie a pretensje ma i awantury urzadza... mojego meza brat nie rozmawia z rodzicami i synowa tez gdyz z nimi sie nie da rozmawiac bo sluchaja plot jak i ploty robia... kurwa zajebala bym ta babe... musialam sie wygadac bo nie mam komu

Gość dfdggfgdfg
faktycznie jakas popieprzona jest. i dobrze, ze dzieci od nich uciekaja.