Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlciaZzZ24

pomozcie- nie chce dac mi spokoju

Polecane posty

Gość OlciaZzZ24

Poznałam faceta jakies pol roku temu. Od razu wpadilsmy sobie w oko. Zawsze mielismy o czym rozmawiac. Po 3 miesiacach powiedzial mi , ze się zakochal, ale ze ma zonę! Ja nie mialam o tym pojecia. On powiedzial, ze się rozwiedzie, ze nie ma sprawy... Ale ja tak nie chcę. Mimo ze daze go uczuciem. Może pomyslicie , ze to dziwne, ale ja nie chcę jego zonie zycia psuc. Z tego co się dowiedzialam to ona mysli ze jest ok i go kocha. Powiedzialam mu, ze no coz musi byc konsekwentny. Skoro ma zone to isc z nia przez zycie. Sa juz 3 lata malzenstwem, a od 4,5 parą. Mają dziecko roczne. Ale on ma moje uwagi gdzies. Wydzwania do mnie. Zmienilam numer. Ktos mu nowy musial dac. Nachodzi mnie i tak dalej. Zona sie dowiedziala o tym i wydzwania do mnie :/

Gość SDFGGG
podobny przypadek do mojego, ja tez sie zakochalam w zonatym facecie tylko nie wiedzialam o tym ze jest zonaty i tez ma roczne dziecko, ożenil sie 3 dni po tym jka go poznalam... kocha mnie a ja jego, spotykamy sie, boje sie w to brnąć,ale go kocham,ja ma 19 lat on 28

Gość OlciaZzZ24
Ja mimo uczuc nie chcę budować swojego szczęścia na czyimś nieszczęsciu. Czekam na jakieś podpowiedzi.

Jak żona jeszcze raz zadzwoni, to opowiedz jej, jak było. A do niego niech zadzwoni jakiś Twój kolega i poda się za Twojego chłopaka. Może wtedy zrozumie? no i może jeszcze raz zmień numer, ale tym razem nie podawaj go Waszym wspólnym znajomym.

Gość OlciaZzZ24
Telefony żony wyglądają tak: Ty Szma*o ! Zostaw mojego męza w spokoju, rozlacza się. Jak dzownie do niej odrzuca. Chyab jest w jakimś szoku. Nie wątpię. Zmieniłam numer 2 razy. Nie mamy wspolnych znajomych! I to jest dziwne.

No musicie mieć, bo od kogoś ten numer ma w końcu. możesz zadzwonić do niej z zastrzezonego, ale pewnie się rozłączy jak Cię usłyszy. Może więc napisz smsa w stylu "proszę poprosić męża, żeby zostawił mnie w spokoju, inaczej zgłoszę na policję nękanie" Czy nachodzenie, czy coś w tym stylu.

Gość OlciaZzZ24
Niestety jakoś nie udało mi się dojść od kogo ma numer. Jeszcze zapomniałam dodać, że wczoraj dzownil i mówił, że składa pozew o rozwód. Ze wie, że skoro go kocham ( a tak jest) to i tak z nim będę, tylko jestem zbyt uczciwa