Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszekmaku576

STUDIA W AM. POLUDNIOWEJ

Polecane posty

Gość kwiatuszekmaku576

Hej! Interesuje mnie wymiana, a moze magister w jakims kraju ameryki poludniowej (najchetniej Argentyna lub Chile - poznalam wiele wspanialych ludzi z tych krajow!!) Moj uniwersytet nie prowadzi wymian z tymi krajami, czy ktos moze podac jakies informacje o studiach tam? Przegladalam sobie stronki uniwersytetow, ale nic nie ma o czesnych (a to mnie najbardziej interesuje) plus chcialabym informacjie z pierwszej reki o poziomie nauczania na uniwersytetach z am pld. Dzieki za informacje!!

Gość 18 female poland
jeżeli dowiesz się na tym forum cokolwiek innego oprócz jak zrobić dobrego loda czy dlaczego faceci noszą skarpety w misie do sraczkowatych sandałów to stanie się cud :O powodzenia :)

Gość kwiatuszekmaku576
hehe dobre, widzisz, na tym forum pojawiaja sie czasem watki o studiach i ja zawsze udzielalam sie sporo jesli chodzi o rady apropo studiowania za granica. Ale masz racje, nie wszyscy tu grzesza wiedza, albo uzywaja tego forum do wyladowania swojej agresji i zalow do calego swiata. Ale kto wie moze jest tu ktos kto na takiej wymianie byl, a jak nie to poszukam sobie na amerykanskich forach :)