Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toolla

Praca w Kancelarii Notarialnej

Polecane posty

Gość toolla

Pracuję od roku czasu w Kancelarii Notarialnej. Na początku wydawał mi się to strzał w dziesiątkę. Bardzo podobała mi się praca. W zasadzie nadal mi się podoba, tylko szefowa jest okropna. Zastanawiam się czy inni którzy pracują w Kancelarii Notarilnej mają podobne doświadczenia jak ja. Moja szefowa cały czas krzyczy, bywa że jest miła, ale za chwile przychodzi taki czas, że czepia się wszystkiego. Nie ma znaczenia czy w kancelarii są klienci czy nie, jedzie po nas jak po szmatach. Ja musze pisać akty notarialne w zasadzie ok, nawet nieźle mi idzie, ale notariuszka wciąz się czepia czegoś, że szyk zdania jej się nie podoba, że przecinek jest a bez sensu itd. Nie wiem co mam o tym myśleć wszystkim jestem szeczrze załamana. To normalne w kancelariach czy tylko ja tak mam:/

Gość wtopiona
niestety, to norma :/ prawie kazdy w tym zawodzie jest do szpiku zmanierowany i zepsuty...

Mam pytanie, na jakim stanowisku tam jesteś i ile zarabiasz, w jak dużym mieście? Bedę wdzięczna za odp;)

Gość nototak
potwierdzam, również pracuję w Kancelarii Notarialnej i jest tak jak piszą poprzedniczki!