Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgdfrgharthrb

skapa miesiaczka

Polecane posty

Gość sdgdfrgharthrb

witajcie, zawsze miałam dośc obwite miesiączki, poprostu normalne(jak dla mnie) a tym razem praktycznie nic nie leci, podpaska jest podrudzona wrecz na brazowo, brak swiezej krwi. czym taka zmiana jest spowodowana?

ja tez mialam taki problem bo zawsze mialam dlugie i obfite a ostatnio tylko plamienie poszlam do gina i stwierdzil u mnie wczesna ciaze. jestem w 4 tygodniu. wiec jak cie to martwi idz do lekarza. a ja po za tym plamieniem to wogole sluzu nie mialam. ale to ze mialas takie plamienie nie oznacza ze od razu jestes w ciazy. moga byc inne przyczyny. ja podalam tylko swoja - fasolka :)

Gość sdgdfrgharthrb
o matko, wez mnie nie strasz, ale w nocy normalnie bolał mnie brzuch tlyko krwawienie bardzo słabe. Załamałaś mnie.. nie tym że moge być ciązy, tlyko włśnie pije browara ..

wiesz mi lekarz powiedzial ze 4 tydzien a ja sie ciazy nawet nie spodziewalam a przez te 4 tygodnie to troche alkoholu sie przelalo. fakt my sie staralismy o dziecko przez 3 lata i nawet nie muslalam ze akurat teraz sie udalo i pozwolilam sobie na troche szalenstwa. gdzie wczesniej nawet lyka piwa nie wzielam. ale wiesz ja nie powiedzialam ze u Ciebie to bedzie ciaza. ale u mnie to jest akurat to.

Gość sdgdfrgharthrb
jakies iinne pomysły?

Gość sdgdfrgharthrb
ok, dziekuje za odp i zainteresowanie, uwazaj na swoje malenstwo ;-)

Gość pppkkk1
ja tez mam to samo... zamiast normalnego okresu mam plamienie a zawsze mialam obfite miesiaczki do tego brzuch mnie boli troszke mniej jak na okres ale jednak pobolewa. Z tym ze ja sie z mężem staramy o dzidziusia...