Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia;)

tesciowa...

Polecane posty

hej mam taki problem, z moja teściowa gdy pojedziemy w odwiedziny do teściowej i rozmawiam z mężem przy stole gdy kieruje jakiekolwiek pytanie do męża to za miast on to tesciow uprzedza go i mi odpowiada po prostu to dla mnie jest chore...wydaje mi się ze czuje się za niego odpowiedzialna chodź po ślubie jesteśmy 4lata i mamy dwoje dzieci. Na ogol jest miła. No ale mam nie raz takie przeczucie ze ona jest zazdrosna o niego, bo wiem ze to był jej najukochańszy syn, a teraz ja jestem najważniejsza i dzieci. I wydaje mi się ze siostra męża tez jest o niego zazdrosna bo gdy odwiedzimy ja przygląda mi się ukrytkiem ale stwarza wrażenie miłej.Z tego co mi maż mówił to każda dziewczynę męża jeszcze oczywiście przede mną oczerniała i mówiła ze to k.........wy każdą chciała oczernić, ze mną jak mąż zaczął chodzić to nic nie mówiła ale gdy wzięliśmy ślub w trakcie niego usłyszałam nie mile rzeczy na swój temat od innych osób to co powiedziała na mnie siostra...i od tamtego momentu mam uraz do niej raz tez była kłótnia i zaczęła wymyślać ze mój mąż rozmawiał dość nie typowo z była dziewczyna i ze jej się wydawało ze mój mąż dalej chciałby być z nią a nie ze mną to powiedziała przy całej rodzinie ja wyszłam z domu bo jej uwierzyłam po ten okazało się ze taka sytuacja nawet miejsca nie miała aha jeszcze dodam ze w ten czas byłam w ciąży z córka, mój mąż oczywiście zaprzeczył i pokłócił się z siostra dlaczego wymyśla takie rzeczy...pomóżcie!

Gość pudernicaaaa
ale sie to super czyta. masakra jakas. nienawidzę,jak w zdaniu nie ma przecinkow czy tez (o zgrozo!) kropek!!!!!

proszę was pomóżcie mi...nie chce żebyście mnie oceniali!! po prostu zapomniałam

masz swoja rodzinę i niech Twoja uwaga skupia sie na Twoich bliskich a nie takimi sukami jak teściowa i jej córunia. W ogóle się nimi nie przejmuj. Jak sie o czyms dowiesz to to olewaj zupełnie. Uwierz mi ze skarzenie mężowi nic nie da tylko pogorszy relacje miedzy wami. OLERWAJ JE!!!!!!!

Gość ytyrytyty.
kto do chooja pana ma ci pomoc skoro w tym tekscie mydlo i powidlo :D trzeba najpierw domyslic sie co z czym zjesc :D

no wlanie zauważyłam ze jak skarżyłam mężowi, to on się bulwersował i oczywiście kłótnia. A powiedzcie mi dlaczego mąż, nic nie reaguje na to obgadywanie a tym czasem brat męża, broni mnie i sam odzywa się nie stosownie do swoich rodziców.

Gość ytyrytyty.
no kurwa powstawiala przecinki tam gdzie chciala :D

Tu nie chodzi, sieroto, ze Cie ktos ocenia, tylko ze tego zrozumiec sie nie da! Kto za kogo odpowiada? Co ta siostra wlasciwie powiedziala? Nie dziwilabym sie, gdyby cudzoziemiec, uczacy sie polskiego, takie cos sklecil.

No siostra powiedziała, że mój mąż zainteresował się ta jego była dziewczyna, i ze pewnie nie chce być ze mną tylko z nią tylko to siostry mojego męża jest interpretacja, z tego wyszło potem ze to zmyślone przez szwagierkę historyjka. Mój mąż ogólnie się wścieka, ale ogólnie gdy coś jest gadane do mnie lub na mój temat mąż nie reaguje a reaguje brat męża stoi za mną. No i co o tym myśleć??