Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość npg.praca@gmail.com

Praca-pracownik do obsługi e-mail. Tylko poważne zapytania

Polecane posty

Gość npg.praca@gmail.com

Bądź szefem dla siebie! Czy jesteś gotów na coś innego? Masz dość codziennego drążenia? Czy jesteś zmęczony/a patrzeniem jak inni ciągną korzyści z TWOJEGO wysiłku? Czy chciałbyś/aś pracować w domu, poświęcać więcej czasu swojej rodzinie, przyjaciołom lub hobby? Dałeś/aś już sobie spokój z tymi wątpliwymi ofertami, które obiecują wszystko, a zostawiają Cię z niczym? JA TEŻ!!! Dlatego postanowiłam wstąpić w szeregi e-biznesu. Stałam się pracownikiem e-mailowym. I nie żałuję, że zaryzykowałam. Zarabiam nawet 2500 zł miesięcznie. A mogę znacznie więcej zarobić. Prowadzę cały interes... co oznacza, iż mam bardzo niskie koszty ogólne, mogę wykonywać całą moją pracę w zaciszu i wygodzie mojego własnego domu, według mojego rozkładu. Nie potrzeba uiszczać żadnych opłat z góry. Wszystkiego, czego potrzebujesz to komputer z dostępem do sieci, e-mail, trochę wolnego czasu oraz chęć zmiany kierunku twego przyszłego życia! W celu uzyskania dalszych informacji, skontaktuj się ze mną: npg.praca@gmail.com

Gość Bumbarash
pierdolenie o szopenie

Na wszystkie twoje pytania odpowiadam nie. A za 2500 to mi się nie chce podnieść z łóżka. Poza tym spamowanie jest przestępstwem. W sumie skoro teraz spamujesz,, to mogę przesłać ten link do administratora gmail i poprosić o zablokowanie twojego konta. Gmail ostro walczy ze spamerami.

Gość npg.praca@gmail.com
Proponuję Ci okres próbny, w którym też zarabiasz pieniądze. Okres ten jest po to, abyś miał/a 100% pewności, że będziesz zarabiać (no i ile minimalnie). Po 30 dniach będzie to już bowiem wiadomo.... Warto spróbować! Możesz i powinieneś/aś pracować w domu. Jedynym wymaganiem jest posiadanie komputera i dostęp do Internetu. Twoim zadaniem jest zamieszczanie ogłoszeń według instrukcji, gromadzenie listy zainteresowanych osób, oraz udzielania odpowiedzi na pytania potencjalnych klientów. Każda pozyskana przez Ciebie nowa osoba, ma - podobnie, jak i Ty - 30-dniowy okres próbny. " Szczęściu TRZEBA czasami pomóc!"