Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

public vampire

UWAGA!!! Jestem wampirem i odpowiem na każde pytanie !

Polecane posty

Gość Poganicha
Szkoda, ze nie masz penisa. A kiedy ci odleciał? :)

Gość RIchard Gejner
a Daj słowo honoru że jesteś wampirem .

FlexibleContortionist Gryziemy dorosłych. Dzieci czasem też ale ich krew jest zupełnie bez smaku. Co się stanie z ukąszonym osobnikiem....to zależy od wielu czynników. Najczęściej po ukąszeniu jest po prostu słaby i czuje jakby nie miał sił. Nieważne czy to kobieta czy mężczyzna, ale kobiety zdecydowanie silniej odczuwają skutki. Tego samego osobnika można gryźć gora 5 razy. Za 3 razem popada w choroby a potem już umiera. Za 1 razem nikt nie umiera jedynie może zostać przemieniony. Przemieniony może zostać tylko osobnik płci męskiej który posiada grupę krwi 0. Zwykle wypijam około szklanki krwi. Polowanie wygląda tak, że poszukuję odpowiedniego osobnika. Kiedy go znajdę zakradam się do niego i nocą kąszę.Nie musimy często polować. Jak już mówiłem 3-4 osoby na tydzień to aż nadto. Czy można sie obronić? Nienawidzimy zapachu orchidei. Jeśli masz ten kwiat w domu żaden wampir do ciebie nie zawita. RIchard Gejner Nie dam bo wampiry nie mają honoru. Istota która piję krew innych nie ma honoru.

Gość RIchard Gejner
yoo , gościu/gościówo jesteś śmieszny/a.. tak cię łatwo rozgryć... Zresztą nie wiem jak mam się do ciebie zwracać bo skoro nie masz huja to nie jesteś facetem ani babą skoro pizdy tez nie masz. Zapewne jesteś zapatrzonym w miłostki i romanse fanem stephanie mayer i sam patrzyłeś/aś na forum jak stać sie wampirem ale że nie możesz bo to jest (uwaga dla wszystkich fanów) niemożliwe postanowiłeś sobie powyobrażać jakby to było naprawde... znam to bo tak samo zachowuje sie moja 14 letnia siostra... masz racje , wampiry nie mają chonoru bo wampirów nie ma. Dziękuje dobranoc. A jeżeli będziesz mi zaprzeczał to cię namierze przez ip i poprosze aby zamknięto cię w pokoju bez klamek.

RIchard Gejner pomyłka. Nie przeczytałem ani jednej książki Stephanie Mayer. Nie będę Ci zaprzeczał. Twoja sprawa co myślisz. Tylko dlaczego, skoro we mnie nie wierzysz, zadawałeś mi pytania?

Gość taka ta czarna
Oh jaka szkoda,że nie jesteś Edwardem.To jak się zwiesz?

Gość jebne zara
Richard Gejner ty za to jesteś pieprzonym ćwolem, któremu w dupie rupie i od którego nawet 14 letmie emo jest mądrzejsze. ta, rzeczywiście CHonoru to i ja nie mam, analfabeto a do pokoju bez klamek i łóżka z pasami nadajesz się ty! do ciebie i do innych, którzy biorą na poważnie ten temat: nie widzicie, że to zabawa? może by tak przestać wylewać żółć i z przymrużeniem oka spojrzeć na naiektóre sprawy. Jakby autorowi się wydawało, że naprawdę jest wampirem toby się z wami wykłócał, bronił zmierzchu a tymczasem on nic sobie nie robi z waszych zarzutów a nawet pisze, że nie lubi tłalajtu więc moim zdaniem po prostu ot tak sobie pisze, na jaja, ale nie! wielcy kafeterianie, pseudo-intelektualiści od razu grążą namierzaniem ip.tylko niektórzy to zrozumieli, że nie warto się naindyczać gul gul gul

Gość taka ta czarna
Jakubie a co czułeś podczas swojej przemiany w wampira?Nie żałujesz,że jesteś kim jesteś?

Gość ......suza.......
Jakubie zmien dilera ;D))

Nie pamiętam już co czułem. To było 177 lat temu i wspomnienia się zatarły. Czy żałuję? Nie wiem, nie mam porównania, nie pamiętam już ludzkiego życia.

Gość ......suza.......
a co bierzesz? :classic_cool:

Gość nastepnyjaniemoge
A Algidę z Poznania znasz? To mistrzyni wielkopolskich wampirów.

a co mam brać? nie, nie znam żadnej Algidy. Zresztą, ona nie może być mistrzynią wampirów. Kobiety nie mogą zostać wampirami.

Nie powiesz mi chyba, ze w tej miejscowosci mieszkasz przez 177 lat. Musiales chyba wczesniej mieszkac gdzie indziej...

Gość hła hła hła hła
oooooh.... zepsułeś wszystko tym brakiem penisa :( nawet mogłabym znieść gdyby nie stawał, ale że po prostu zanikł? odleciał? a co sie dzieje z kobiecą waginą po przemianie? zarasta??

Hayley90 Ależ oczywiście, że nie mieszkam tu 177 lat. Mieszkam tu dopiero od 10 lat. hła hła hła hła tak, penis po prostu zanika po przemianie. Wampiry są aseksualne. Kobiety nie zamieniają się w wampiry. Proszę uważniej mnie czytać.

To szkoda że nie masz penisa. A chciałbyś go mieć i mieć popęd seksualny? Ale mi chodziło czy idzie się przed tobą obronić jak już atakujesz a nie zapobieganie przed atakiem np tymi kwiatami.

Gość OJ TRZA KAKAUKO WYPEŁNIĆ
usztywniaczem :-D

Gość sebagala
Jak kobieta nie może zostać wampirem jak na przykład ja znam mistrzynię wampirów spoko.

Gość a nie szkoda ci czasu na rozmo
zmowe z zarciem? :D i tbh, skoro kasasz to chyba sa jakies slady? ;P trudno by bylo wypijac krew nie zostawiajac ran

FlexibleContortionist nie, nie chciałbym. Dobrze jest jak jest. Kiedy atakuję już nie można mnie powstrzymać. Master111 po prostu nie może. Tylko mężczyźni z grupą krwi 0 mogą ulec przemianie. sebagala znasz kobietę, która udaje wampira. Niektóre tak robią, spotkałem kilka takich. a nie szkoda ci czasu na rozmo czasu mam aż nadto. Rany zaskelpiają się po godzinie. Rano już nie ma żadnych i po obudzeniu jedynym śladem po wizycie wampira jest zmęczenie i brak sił.

Gość Sigmah Cadi Nife'e
Kłamiesz celowo, kłamiesz nieświadomie, albo kompletnie nie znasz tematyki wampiryzmu i starasz się wytworzyć własną ideologię, która zabrzmi dość nietypowo, gdzie nietypowo = to-całkiem-możliwe-bo-tego-jeszcze-nie-było. Martwi mnie jedynie pewna sprawa: gdy nazbyt zawierzysz własnej idei stworzysz swoją rzeczywistość, która może i nie wyleje się do pozostałych, ale spowoduje u Ciebie duchowy regres. Polecałabym zaznajomienie się z pojęciem realnego wampiryzmu, gdyż myślę, że da Ci to dużo więcej satysfakcji, aniżeli życie w złudnych przekonaniach. Możesz mi teraz zaprzeczyć na poparcie własnych słów, ale siedząc przed komputerem/laptopem/czymkolwiek - wiesz, jak jest. Jestem w stanie wprowadzić Cię nieco głębiej w tą tematykę, o ile jest Twoim faktycznym dążeniem, a nie internetową prowokacją. Nie, nie zamierzam nikogo informować, czy odpowiedziałeś na wiadomość, czy też nie. Oferuję pomoc, wyrwanie ze złudzeń. Przemyśl to we własnej obecności i świadomości swojej realnej sytuacji. sigmah-cadi-nifee@wp.pl

Gość klomaziena
Naczytały się dzieci ZMIERZCHU hahahaha

Gość Lumbagash
Sigmah a inni poza tym cymbałem mogą pisać? Bo możesz nieco rozjaśnic temat innym, a temu palantowi to już nic nie pomoże :D