Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

public vampire

UWAGA!!! Jestem wampirem i odpowiem na każde pytanie !

Polecane posty

Gość aniaania...
To po kiego tu siedzisz. To ludzkie forum?

Gość aniaania...
Jesteś samotnikiem. Po co Ci rozmowy ?

Gość aniaania...
Jeśli Cię intrygują, dlaczego nie ingerujesz w ich sprawy? W sumie cienka granica, niby jesteś zainteresowany ale się nie wtrącasz, hę?

Gość jebne zara
"to ludzkie forum" o kurwa leżę :D :D :D

Gość aniaania...
Nie. Ale nie masz wrażenia ze oglądasz rybki w akwarium? Przez szybę..

Gość Matzlkoooo
Masz Rodziców??? Oni też są wampirami?

Gość aniaania...
Jebne zara...cii :x :-D

Gość te coca cola
ale awaria, weź leki dziecko

Gość aniaania...
Coca c.. Troche wyobraźni jeszcze nikomu nie zaszkodziło :-D

tak, mam wrażenie, że oglądam mrówki przez lupę. ale to jest miłe uczucie, móc wszystko wiedzieć. Nie mam rodziców. Wampiry nie mają rodzin, to jest na dłuższą metę niemożliwe. Kiedy stajesz się wampirem tracisz wszelkie więzy krwi. Jesteś nową istotą.

Gość aniaania...
I dystansu..

koniec na dziś. Idę polować. Jeśli będziecie ze mną chcieli rozmawiać, znów odpowiem na wasze pytania. Dobrej nocy i uważajcie na wampiry !

Gość aniaania...
Wszystkiego przecież nie wiesz:-) wszystkiego nie widzisz.. Nie szkoda Ci czasu? Na Twoim miejscu chciałabym poznać języki świata, przeczytać tyle książek ile się da, zwiedzić to i tamto przy okazji korzystać z dobroci sztuki, kultury.. Zdobywałabym wiedzę o tym co mnie interesuje, przesłuchała bym miliony utwórów.. A na ludzi też znalazłby się czas..nawet sporo. Szkoda ze wolisz siedzieć i patrzeć na to śmieszne forum. :-D smiem watpic iz jest z Ciebie wampirza istota, zwlasza plci meskiej:-D

Gość Maryjetta.
Ile ma cm twoj penis? Jakie lubisz pozycje? Czy zadowoli cie wysysanie kobiecej krwii okresowej?

A w jakim miescie mieszkasz? Podrozujesz za granice? Jak tak to w jakich krajach juz byles?:)

Gość Maryjetta.
Gdzie sie podzial vampir?

Gość całkiem, całkiem...
no i gdzie pan wampir? panie wampirze, możesz wstawić swoje foto? :)

Gość Lestato
przecież napisał, że idzie polować :D ja mam takie pytanie: czy wampiry są w stanie wchodzić w związki z ludźmi np zakochiwać się?

Gość Maryjetta.
Czekam na odpowiedz

Gość GimnazjalistkaHHH
Fascynuje mnie to w jaki sposób to wszystko opisujesz. Osoba, którą kreujesz sprawia wrażenie tajemniczego i czarującego z bardzo dużą wyobraźnią. I choć wiem, że nie jesteś wampirem, to chociaż same przebieranki są ekscytujące. Bardzo ekscytujące:)

Gość RIchard Gejner
Mam kilka pytań . 1 . Czy jak byłeś mały to mama zgoliła ci brwi ? 2 Czy masz "tajemne oko" ? 3. co myślisz na temat całki potrójnej dziewiątego stopnia z loverydwunaturalnego granicy sinusa z pierwiastka sześciennego po obszarze omega ?

aniaania. Nigdzie nie powiedziałem, że cały czas siedzę na tym forum. Robię multum innych rzeczy o których nie masz najmniejszego pojęcia. To co Ty myślisz, jest Twoją wyłączną sprawą. Maryjetta Nie mam penisa. Wampiry w momencie przemiany go po prostu tracą:) Jeśli chodzi o krew miesiączkową to ma ona taki sam zapach jak "zwykła " krew ale ponoć smakuje wstrętnie i dla niektórych osobników bywa trująca. NIgdy jej nie próbowałem. Hayley90 mieszkam w małej małopolskiej wiosce. Nie podróżowałem, choć nie wykluczam, że kiedyś zmienię siedlisko. całkiem, całkiem... nie mogę. Lestato Teoretycznie tak ale jest to bardzo trudne i niebezpieczne dla kobiet. Tak jak mówiłem krew miesiączkowa ma taki sam zapach jak normalna, dlatego w dniach okresu kobieta ma nikłe szanse na uniknięcie ukąszenia. Gdy wampir poczuje krew nie ma szans by się oparł. FlexibleContortionist w mojej rasie, nie występuje pojęcie dziewictwa. Nie mamy popędu seksualnego. RIchard Gejner 1.Nie pamiętam. Zatarły mi się wspomnienia z dzieciństwa. 2. Nie. 3. Nic nie myślę. Nie mam pojęcia co to jest.

Gość lm dlfmdlfc
walisz koks czy lsd ?

lm dlfmdlfc wolę krew :D FlexibleContortionist nie rozmnażamy się. Kolejne osobniki powstają przez ukąszenia. Jakby to było takie łatwe to na świecie byłoby zbyt dużo wampirów i brakłoby dla nich miejsca. A Bella i Edward to fikcyjne postacie, nie mające absolutnie nic wspólnego z prawdą. Ten cały zmierzch to jedno wielkie kłamstwo i hańba dla prawdziwego wampira.

Aha no niech będzie. A wy gryziecie tylko kobiety czy wszystkich? Nawet dzieci? A co się stanie z ukąszonym osobnikiem? Ile krwi wypijacie? A w ogóle jak wygląda to polowanie? Idzie się przez tobą obronić? Ludzka ciekawość, zrozum...