Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

public vampire

UWAGA!!! Jestem wampirem i odpowiem na każde pytanie !

Polecane posty

Gość Richard Gejner
EE , zadawałem ci pytania gdyż staram sie udowodnić głupotę dzieci które myślą że są wampirkami. Pomyślałeś o tym ? masz jakieś 13-16 lat i szukałeś na internecie jak stac sie wampirem , uzywales do tego google , a jako ze nie znalazles postanowiles sobie pozartowac ze jestes wampirem , (marzenia nie bolą ) :)

Gość Richard Gejner
A poza tym ty już tak się pogrążyłeś w swoje kłamstwa że penie zaczynasz w nie wierzyć... nie prowadźmy dalej tematu bo jeszcze bardziej bedzi sie mu psuc głowa.

Gość Angie.
Dlaczego kobiety nie mogą zostać wampirem?

Gość xairiex
ciekawi mnie bardzo wiele w związku z twoją osobą Jakubie, byłabym wdzięczna za jakikolwiek kontakt z tobą jeśli tu zajrzysz proszę napisz apokalipse_sang@wp.pl od razu uprzedzam nie jestem wielką fanką zmierzchu,Edwarda(swoją drogą wampiry zostały w nim przedstawione beznadziejnie moim skromnym zdaniem),nie jestem kolejną dziewczynką pragnącą zostać nieśmiertelną i wyobrażającą sobie historie żywcem wyciągnięte z opowieści fantasy...myślę że mogłaby się między nami nawiązać ciekawa dyskusja,po za tym miałabym parę pytań...tak więc jeśli to przeczytasz i znajdziesz trochę czasu to proszę napisz. Pozdrawiam A