Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

public vampire

UWAGA!!! Jestem wampirem i odpowiem na każde pytanie !

Polecane posty

Wamiprku, ja jednak myślę, że się i tak starzejesz hehe :) Skąd pomysł na zaczepkę w stylu wampira ze Zmierzchu? :)

Gość momozil
jesteś polakiem? ile lat ma Richard Gein i gdzie cię ukąsił w Polsce czy w USA?

momozil tak, mam podrobiony dowód osobisty. żyję z dnia na dzień :) latać nie umiem, hipnotyzować częściowo. Nie każdy wampir to potrafi. AaKate nie. Wampiry muszą mieć tylko ludzką krew. Zwierzęca się nie nadaje. To tak jakby człowiek żywił się tylko wodą. Matzlkoooo nie :) jestem wampirem wampirek Lestat nie.

Gość momozil
ile znasz wampirów i ile lat ma najstarszy?

Gość wampirek Lestat
wziales juz dzisiaj leki ?

Gość Matzlkoooo
Z ilu ludzi wysysasz krew tygodniowo???

Fryzka to jesteś w błędzie :) wampiry się nie starzeją. Jedynie z wiekiem zamazują się im wspomnienia, a o zmierzchu mi nie wspominaj i proszę nie porównywać mnie z tym filmem. postawil wampiry w tak nieprawdziwym świetle. momozil wampiry nie mają narodowości. Richard Gein obecnie ma 437 lat i ukąsił mnie w Polsce.

Gość momozil
co robisz ze zwłokami?

Gość momozil
gdzie mieszkasz?

Fryzka 25 lat to miałem jak mnie ukąsił Richard. momozil Nie znam wielu wampirów. Nie lubimy się między sobą i zwykle schodzimy sobie z drogi. Znam tylko Richarda. Raz spotkałem wampira w niedzicy na zamku. Nie rozmawiałem z nim. To był jego teren więc odszedłem. Matzlkoooo wbrew pozorom i fałszywej opinii, wyrobionej na podstawie durnych filmów, nie potrzeba nam codziennie krwi. 3-4 osoby na tydzień to aż nadto.

Gość momozil
''Raz spotkałem wampira w niedzicy na zamku" byłeś w dzień czy w nocy ? czy w ogóle możesz dzień chodzić? wsadziłeś palec do dziury?

nic nie robię ze zwłokami bo staram się nie zabijać. To nie jest tak, że człowiek po ukąszeniu zaraz umiera. To kolejne denne kłamstwo. Człowiek umiera jeśli wampir ukąsi go więcej niż 5 razy. Chyba, że spełnia warunki na przemianę w wampira.Wtedy po pierwszym ukąszeniu staje się wampirem. Mieszkam w małej wiosce w małopolsce. Fryzka nie bawię się nie rozumiem, co masz na myśli. Tak, jestem w postaci 25 latka

Gość do public vampire
wydaje mi sie ze masz gora 12 lat

byłem tam w nocy. Myślałem by się tam zadomowić ale niestety jest już zajęte. Tak mogę w dzień chodzić, nawet w słońcu ale strasznie wtedy mi duszno i mam zawroty głowy, poza tym nie jest źle. Nie wkładałem nigdzie palców ;P

Gość momozil
a ludzie się nie boją jak ich kosisz ? czy akceptują sąsiada wampira czy ganiają z kołkiem po całej wiosce za tobą i czemu nie idą na policję bo jak by mnie ktoś dziabną to bym od razu poszła

Gość do public vampire
i jem kupe :) pozdr

Gość momozil
"Myślałem by się tam zadomowić" i by ci turyści nie przeszkadzali ?

Gość Matzlkoooo
Na pozór tych głupot co mówisz zdaje się że jesteś miły i sympatyczny.POZRO.

ludzie nawet nie wiedzą, że ich kąsam. Zwykle kąsam ich w nocy gdy śpią. Zwykle mają wtedy koszmary, ci wrażliwsi wrażenie, że nie mogą się poruszyć potem nic nie wiedzą. a w czym turyści mieliby przeszkadzać? Matzlkoooo dziękuję i pozdrawiam.

Gość momozil
Scisne Latine?

Gość momozil
że jak nie mogą się poruszać? co was odstrasza?

Gość aniaania...
Mając wieczność co tutaj robisz? Są ciekawsze sposoby spędzania czasu :-) może staniesz się wybawca pewnej rodziny? Pomożesz się kogoś pozbyc ? :-D :-D

nie znam łaciny, jesli to masz na myśli. po prostu, wydaje im się, że nie mogą się ruszyć, czują czyjąś (moją) obecność a potem wszystko mija. NAstępnego dnia są trochę senii ale to przechodzi. Wampiry odstrasza zapach orchidei.