Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość go1,30gogogog

Czy chłopak powinien za wszystko płacić?

Polecane posty

Gość go1,30gogogog

Witam. Dziewczyna do mnie dzwoniła i zaproponowała, że może byśmy poszli do kina. Oczywiście utarło się, że na takich wypadach jak kino czy restauracja, kawa ja płace bo "jej nie wypada". Rozumiem, że wypada mi jako mężczyźnie płacić za swoja kobietę, ale tylko w takich sytuacjach kiedy ja wychodzę z inicjatywą (jak ja zapraszam, proponuje). Natomiast tutaj ona zaproponowała i wymaga, żebym ja zapłacił. Już jej mówiłem, zwracałem uwagę dość dosadnie, że takie coś mi nie pasuje - nie czuje się dobrze, gdy płacę za nas i uważam to za spełnianie zachcianek mojej ukochanej dziewczyny i wykorzystywanie. Ja jeszcze nie pracuje, dlatego uważam, że jeśli zaproponowała to powinna zapłacić za siebie. Proszę o opinie, ale mądre, bo bezsensowne typu jestem kobietą i mi się należy nie przemawiają bo świadczą one tylko o egoistycznym podejściu do życia. Pozdrawiam

Gość go1,30gogogog
ponawiam!

Gość ANAL izator
zawsze może Ci oddać w naturze- jak tego nie robi to szkoda zachodu czyt. kasy.

Gość wujaszek bak
kiedy ty zapraszasz to płac za siebie i za nią....kiedy ona zaprasza ty płac za siebie, ona za siebie i tyle...tak sprawe postaw jasno....nie daj sie wkrecic w finansowanie kazdego wypadu, bo cie wykorzysta, juz cie wykorzystuje, bo wymaga od ciebie zebys płacił... nie bądz miekką fają, miej swoje zasady

Gość weroniczka tuti
u mnie jest tak ze jesli chlopak cos proponuje to on placi a jesli ja mam jakas propozycje to proponuje tylko wtedy gdy mam kase zeby zaplacic za siebie bo wiem ze wtedy powinnam sama zaplacic. Jesli cchlopak jednak nalega ze on zaplaci to ok ale nie wolno tego od niego wymagac jesli to propozycja kobiety ;) kochane panie nie naciagajmy na koszty naszych mezczyzn. Jesli chca placic to niech placa ale to w przypadkach gdy to sami zaproponuja ;)

Gość jeśli facet zaprasza
to powinien facet zapłacić ale kobiety też wtedy nie naciągają ile się da bo on płaci. Jak kobieta proponuje to powinna płacić kobieta i wtedy mężczyzna nie powinien jej naciągać na niepotrzebne koszty.