Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna normalnaaaaaaaa

Znam kobietę której syn zginął w katastrofie i powiem wam że ludzie to szmaty są

Polecane posty

Na początku roku przeprowadziliśmy się z mężem do babci mojej bo po śmierci dziadka nie daje sobie sama rady. No nieważne. No i ta pani co jej syn zginął mieszka kilka domów dalej. Przechodzę często obok jej domu w drodze na przystanek i widzę co się tam dzieje. Ludzie chodzą znicze palić pod jej bramką i kwiaty składają ale to nic jeszcze. Co niektórym się nie podoba że synowi za tani pomnik wystawiła a przecież tyle milionów od państwa dostała -tak mówią ludzkie hieny. Ta pani jest samotna ma jeszcze córkę ale chyba mieszka gdzieś indziej. Mówię wam wrak kobiety!!! zaszczuli ją tak że prawie z domu nie wychodzi a jej syn nie był nikim znanym. Jak ona ma się ze swoją stratą pogodzić skoro na każdym kroku przypomina jej motłoch o tym co się stało. Ludzie są podli mówię wam :(

Gość w jakiej
katastrofie

Smoleńskiej. Zapomniałam dopisać.

Gość bo Polaczki to bydło
niejeden wsadziłby do tego samolotu całą rodzinę, byle tylko napchać kabzę :O

Gość jak się nazywa ta kobieta?
?

Po co ci wiedza jak się nazywa? Ona i tak ma do końca życia piekło na ziemi.

Obchodzi nie obchodzi jest przykro jak człowiek słyszy że kobieta się wzbogaciła na śmierci dziecka i jak jej ludzie wypominają wszystko. Co za podłość!!!

Ty jesteś przykładem szmaty najlepszym z możliwych kretynie.

Gość ehhh :)
odezwała się ta, co myśli, że media są wszędzie. nie, nie są, jeśli już to piszą o tym i mówią media lokalne, a nie ogólnopolskie i regionalne.

co ty za głupoty wygadujesz!!!!!!!! nie mam co robić tylko wymyślać historyjki o gnidach co z zazdrości o kasę plotą bzdury!!!! jesteś idiotą i tyle w temacie. Nienawidzę głupoty i podłości a ty je reprezentujesz!!!!

Jeśli media ogólnopolskie się interesują takim tematem, to tylko wówczas, gdy zbliża się np. rocznica, jaką mieliśmy w niedzielę. Ewentualnie jakieś programy interwencyjne mogą powiedzieć o tym parę słów, ale nie gadać na okrągło, bo temat ten nie jest interesujący dla mediów ogólnopolskich, jeśli nie towarzyszą mu inne wydarzenia, jak choćby ta rocznica. A tak, to piszą o tym gazety lokalne ukazujące się np. na części danego województwa czy w powiecie. Jeśli GW czy TVN miałby o tym mówić, to musiałoby się dziać coś takiego w kilkunastu jak nie kilkudziesięciu przypadkach. Wiem co mówię, ponieważ jestem z wykształcenia dziennikarzem politycznym i pracowałam w piśmie regionalnym z lokalnymi dodatkami.

Matce zazdrościć że dziecko straciła, ty masz wszystkich w rodzinie? jak można być tak nienawiścią zaślepionym Boże...

Tak nienawidzę głupoty a mam ją kochać? Ty naprawdę masz jakieś duże problemy ze sobą...

A wracając do tematu... Autorko, a ta pani próbowała coś z tym zrobić? Ja wiem, że ci ludzie chcą dobrze, ale z drugiej strony lepiej by było, gdyby stawiali te znicze w jakimś ogólnodostępnym miejscu przeznaczonym do tego celu...

Ona nic nie robi bo starsza kobiecinka to jest, chyba sił nie ma na nic. Ludzie ją potrafią na ulicy zaczepić i pytać czy już coś wiadomo i wyjaśniono. Zero taktu i uszanowania żałoby.. A temu co tak przeklina na mnie napiszę że nie wiem kim są ci ludzie co palą te znicze albo wypominają że pomnik synowi tani postawiła czy głosowali na po czy pis. To dla mnie są idioci i prostaki. Tyle w temacie. Nie mam prawa upubliczniania danych tej pani bo to jej osobista tragedia a jej syn nie był politykiem. Współczuję ci takiej nienawiści do ludzi. Pomódl o zdrowy rozsądek.

Gość de lolo laxi
Na kilomter mi ten temat śmierdzi fantazją jakiejś zjebanej paninki co z klockiem w majtkach jeszcze sie jara tymi wszystkimi komentami jaki to pis straszny po wczorajszych obchodach.....kto ci w to ma niby uwierzyć.....a jesli myslisz ze ktos ci w to uwierzy to jestes chyba palcem zmontowana...spierdalaj se poczytac swiat seriali albo pudelka.

Jednak na kafe nie brak debili.

Gość de lolo laxi
Jednak na kafe nie brak debili. ---------------------------------------------------------------------------------------- Owszem.....ty jesteś tego przykładem.