Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawa-tywa

Była u mnie Pani Jezus !!!

Polecane posty

Zapukała do moich drzwi dzis pewna kobieta, pytam ją kim jest a ona do mnie: Jak to córko? Nie poznajesz mnie? To ja, Jezus Chrystus w ciele kobiety, przybywam zbawić świat, szukam swoich apostołów, Maria Magdalena powiedziała mi że jesteś godna tego zaszczytu, a ja pytam jaka Maria Magdalena? a ona mi mówi że moja sąsiadka to jest wcielona Maria Magdalena, jak ja moglam o tym nie wiedziec? No zaintrygowała mnie, czy to jakas sekta ??

Była u mnei Pani Jezusowa a wy se jajca robicie a ja nie wiem czy to jakaś sekta czy może Jehowi znowu ?

Gość nie słyszałas bezboznico
o tym że ma zstąpić na ziemie pani jezusowa? w starym testamencie jest napisane że w kraju owianym dymem smutku zstąpi na ziemie matka imię jej jezeus i zacznie głosić dobro i spokój

Gość o ja p.dole jaka jesteś kontro
wersyjna 💤

Same jesteście żałosne, nudne i kontrowersyjne głupie cipy :O Serio sie pytam bo była u mnie poważnie jakaś baba i twierdziła że jest Jezusem a ja sie pytam ostatni raz: Czy to sekta czy naprawde zstąpiła z niebios ?

Gość co wy chceciee
Jaruś jest jak Jezus i cała 3 święta czego wam jeszcze potrzeba

Gość nie słyszałas bezboznico
mówie że zstąpiła z niebios ognisty diament spadł I lud w obawie ukląkł Wraz z nim potomstwo Jej. - zemstą płomień i bat! przed wstęp jej istnienia na ziemii

Boże święty panie i zbawco!! Dąstąpiłam więc zaszczytu i nawiedzenia przez Panią Jezus, a na TVN24 wszystko zataili i nie mówili że ma zstąpić :O

Gość accident dittmer
Przyjście Syna Człowieczego będzie podobne do błyskawicy, która rozbłyska na wschodzie, a jaśnieje aż po zachód.

Gość hahahhahha
hhhhhhhhh

Gość odbęde z toba stosunek
i już

Jedni drugich brzemiona noście, a tak wypełniajcie zakon Chrystusowy. Albowiem jeźli kto mniema żeby czym był, nie będąc niczym, takiego zawodzi własny umysł jego. Ale każdy niechaj własnego swego uczynku doświadcza, a tedy sam w sobie chwałę mieć będzie, a nie w drugim. Albowiem każdy swoje własne brzemię poniesie. Fragment listu do Galatów AMEN

Gość ohaha ale zabawne
:D:D :) :o :( 💤 😴

Prawa-tywa Zapukała do moich drzwi dzis pewna kobieta, pytam ją kim jest a ona do mnie: Jak to córko? Nie poznajesz mnie? To ja, Jezus Chrystus w ciele kobiety, przybywam zbawić świat, szukam swoich apostołów, Maria Magdalena powiedziała mi że jesteś godna tego zaszczytu, a ja pytam jaka Maria Magdalena? a ona mi mówi że moja sąsiadka to jest wcielona Maria Magdalena, jak ja moglam o tym nie wiedziec? No zaintrygowała mnie, czy to jakas sekta ?? I to jest według ciebie takie śmieszne?

Gość fotokineza
to po prostu kolejna idiotka ktora próbuje zaistnieć na forum dla samotnych starych panien :)

Ja pierdole, jestescie takie pojebane ze sie w glowie nei miesci, :O Przyszłą do mnie baba no to sie pytam czy to jakas sekta czy co :O No chyba sama bym se tego nei wymyslila durne dewoty.

Gość fotokineza
to po prostu kolejna idiotka ktora próbuje zaistnieć na forum dla samotnych starych panien :)

Gość ruchałem koreannke
to mogę i ciebie

Akurat ja zasłynełam tutaj juz dawno temu i jestem najwieksza gwiazda na kafe, Muzeumianka to jest gwiazda wielkiego formatu jak to sie mawia w domach kafeteriuszy.

Gość a ,tak na marginesie
pokaż narządy płciowe

Gość dobra jesteś wielka na forum
dla starych panien a teraz wypierdalaj bo nudzisz