Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On, co nie wie

Dziewczyny, jak byście chciały być komplementowane?

Polecane posty

Gość On, co nie wie

Opowiadajcie, jestem bardzo ciekawy :)

Gość kwartnik
One nie rozumieją znaczenia tego słowa :)

Gość On, co nie wie
Kurwa, o podrywanie chodziło kurfa mać... :o, może się połapiecie ;)

ok, jak juz masz problemy ze szczerym komplemetnowaniem to podpowiem ci jaka jest regula Casanovy ;) -pieknym kobietom nie mowisz, ze sa piekne (bo o tym wiedza) tylko ze sa intelignetne (oczywiscie nie wykluczam, ze moga byc i piekne i bardzo intelignetne...wtedy musisz zaskoczyc czyms innym) - mniej atrakcyjnym i niepewnym swego uroku mowisz, ze sa piekne

Szczerze mówiąc jak słyszę komplement to od razu włącza mi sie czerwone lampka - czyli alarm bo nie ma komplementów za darmochę :o zaraz następuje propozycja :o niekoniecznie dotycząca od razu seksu, ale jednak jakaś.

Nie no,serio,no bo wiadomo że jak facet chce powiedzieć komplement kobiecie,to zazwyczaj chwali jej urodę i to nie jest wcale oryginalne i mnie to np denerwuje.Ale lubie jak facet zwraca uwagę na inne moje elemanty wyglądu niż zazwyczaj typu nogi,figura itd,lubię jak mowi,że mam np ładne włosy :)

malibooTUTAJ ok, jak juz masz problemy ze szczerym komplemetnowaniem to podpowiem ci jaka jest regula Casanovy -pieknym kobietom nie mowisz, ze sa piekne (bo o tym wiedza) tylko ze sa intelignetne (oczywiscie nie wykluczam, ze moga byc i piekne i bardzo intelignetne...wtedy musisz zaskoczyc czyms innym) - mniej atrakcyjnym i niepewnym swego uroku mowisz, ze sa piekne Podchodzę do nie znajomej dziewczyny na ulicy i mówię, że jest niesamowicie inteligentna :O Zajebista reguła.

Ważne żebyś był tajemniczym dżentelmenem, który dzięki swojemu poczuciu humoru umie sprawić, że w jego towarzystwie jest komfortowo {patrz miło luzacko} i jednocześnie powinieneś pokazać jej, że jest zupełnie wyjątkowa dla Ciebie pzdr:p

On - Cześć Ona - cześć On - Jesteś strasznie inteligentna Ona - Co? On - jesteś strasznie i n t e l i g e n t n a !!!! Ona - słyszałam On - ale mnie zrobiłaś w jajo :D Ona - ? On - wiesz co? Ona - nie wiem On - jesteś wyjątkowa Ona - chmm, a niby jak jestem wyjatkowa? On - ? eee, nie wiem, nie doczytałem na Kafeterii. To do widzenia.

No tak, ciężko się domyślić, że nie koniecznie mówimy o podrywie na ulicy. Strasznie długo trzeba myśleć by na to wpaść, pomyśl jeszcze i wpadnij jutro. Albo lepiej pojutrze, może wtedy na to wpadnisz A jak nie potrafisz w ciągu 5 sekund powiedzieć, że ktoś ma wyjątkowy uśmiech, spojrzenie, kolor oczu itp to również gratuluję, że w ogóle chcesz ją poderwać

Kultura, ale podryw na ulicy też wchodzi w grę prawda? I autorowi raczej nie chodziło o komplementowanie znajomych. Ynteligencjo polskiego narodu :D

Gość kjenknbekwnkv
Jeżeli to np facet poznany na imprezie, jakiejś domówce czy coś, czyli taki ,,nowy,, to wiadomo, że nie może wiele powiedzieć o charakterze (wręcz gdy ktoś mi mówi, jejku fajna z Ciebie dziewczyna, taka bystra i inteligentna, a gadam z nim od 10min to tylko o jednym to świadczy:P), wtedy mówisz o wyglądzie. Nie lubię tekstów: masz ładne oczy czy długie nogi, wolę jak już było powiedziane wcześniej, konkret. Np masz cudowne włosy, albo śmiejcie się lub nie, ale słyszałam np. śliczne rzęsy czy nadgarstki i to jest fajne:) Jak facet zna mnie dłużej to miło jak rzuca komplement równie zaskakujący, nie mówi, ale Ty jesteś dowcipna, tylko np. uwielbiam jak żartujesz na temat swoich rodziców, jesteś wtedy taka rozpromieniona, brzmi płytko, ale myślę sobie wtedy: oho, on mnie obserwuje i słucha tego co mówię:)

Jak można skwaszonej polce idącej.... - niech ci będzie, że nie na ulicy - ... szkolnym korytarzem powiedzieć, że ma piękny uśmiech? Dużo polek na usmiech spuszcza oczy i odwraca głowę, a nie go odwzajemnia. Zwykle to atrakcyjne dziewczyny i te co mają chłopaka i czują się pewnie (czyli wszystkie zajęte) odwzajemniają uśmiech. Te samotne przeważnie są zakompleksione i nie wiedza dlaczego facet patrząc na nie się usmiecha. A nawet jak wiedzą, to nie potrafia się uśmiechnąć. Twoje porady są w miarę ok, ale raz, żę dośc proste, dwa, że mają ograniczone zastosowanie. Już lepiej jak się facet uśmiechnie.

Skwaszone Polki? To ja mogę powiedzieć o facetach patrzących się w chodnik ewentualnie spoglądających trwożliwie spode łba, bojących się odwzajemnić spojrzenie nie mówiąc o uśmiechu Lub wytrzymujących 2 sekundy Albo jak przypadkiem kobieta zorientuje się, że się za nią ogląda to udaje idiote i robi w tył zwrot zamiast się uśmiechnąć miło No ok, są też tacy co i uśmiechają się i posyłają długie spojrzenia, ale nic więcej Tylko idioci mają odwagę zagadać, ale to widać w sposobie zagadania

Kultura mam na drugie No tak, nie napisałam, że moją wypowiedź kierowałam do pana który rozpisał scenki. Wybacz Kindybałek, następnym razem będę pisać DOSŁOWNIE wszystko. O mamo, ty faktycznie jesteś inteligentna. Przecież wiem i dlatego tak napisałem.

Gość Matzlkoooo
Jesteś zaje*** laseczką. Pewnie twój chłopak Ci to mówi

Gość Matzlkoooo
A chłopaka nie mam ;d

A Ty Kindybałek świetnie wyczuwasz ironię. Zresztą wybacz, pewnie słowa "niekoniecznie" napisanego niechcący z błędem Twój doskonały mózg nie zauważył. A autor nie precyzował rodzaju podrywu Zresztą, JA nigdzie nie napisałam by komplementować moją inteligencję

malibooTUTAJ, BE BEAUTY ( taka bialo rozowa buteleczka) ale tak jak juz wspominlam nie wiem czy u każdej da taki efekt ale u mnie dalo, sama bylam w szoku :) Spróbuj 4 zł to nie majatek, ja efekty zauwazylam po ok 2 tyg codziennego stosowania