paulina19886 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 czesc 8 kwietnia lekasz stwercił u mnie nadzerke oraz wczesne statium ciązy .cykl mam co 29 dni .1,2,4, 5,6 kwiecien kochłismy is z moim narzczonym nawet kilka razy dziennie bo staramy sie o dziecko .. oczywiscie konczył we mnie .... wczoraj dostałam na twarzy uczullenia .. duzo sikam cały czas spie . boła mnie jajniki . bola mnie płecy ,,,, jak myslicie udało nam sie ? piszczie z gory dziekuje . a od tygodnia mam 37,5 w pochwie mierze o godzinie 6 rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 prosze pomozcie mi ... .. jestescie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie podałaś kiedy była ostatni Napisano Kwiecień 12, 2011 a @,ale skoro lekarz potwierdził wczesne stadium ciąży to myślę że pomału możesz się cieszyć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 ale czy ta temperatura nie jest za wysoka ? i czy ta nadżerka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie podałaś kiedy była ostatni Napisano Kwiecień 12, 2011 jesteś przed @ czy ci się spóznia?Bo jak przed to może spaść przed @ a jak ci się spóznia i temp jest podwyższona to może oznaczać ciążę.Nadżerkę też miałam w ciąży...nie przeszkadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 znaczy tak jestem teraz 21 dniu cyklu ,, ale zazwyczaj od 3 miesiecy mam dwa ni ostani okres to byl 22 marzec z 5 dniowym opoznieniem ...ale ak lekasz stwiercił ze jestem w studium wczesnej ciazy to tez moge miec na poczatku miesiaczke czy tak jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 jest tu ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 dziewczyny pomozcie mi .. czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia125 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 ja mialam tak ze zamiast okresu 23 marca mialam bardzo slabe plamienie i pozniej brak sluzu poszlam do gina i stwierdzil u mnie wczesna ciaze. 4 tydzien. teraz jestem w 22 dnia cyl\klu i mam tempke w pochwie 37.6. po za tym bola mnie jajniki plecy i piersi. wiec jest duza szansa ze wam sie udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia125 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 a tak na marginesie u mnie tez stwierdzil 8 kwietnia wczesna ciaze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 dzisiaj w nocy wstłam do lazienki zeby sie załatwic i zasłpałam ale dzisij w nocy bola mnie jajniki i ból jest nie do wytzymania ... a i zaczeły mnie bołec piersi mam nadzieje ze to ciża i ze sie udało nam bo z nareczonym staramy sie juz ponad poł roku ,,, a co0 tobie lekasz powiedzal ze to ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 a temperatura w pochwie mierzona dzisiaj o 6 rano to 37.8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 jest tu kto? piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia125 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 mi lekarz od razu powiedzial ze to ciaza wczesna. a tempke tez mam wysoka. my staralismy sie 3 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 no własnie a dał ci kierowanie na hcg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia125 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 no wlasnie nie. powiedzial mi ze mam duze ryzyko poronienia i dal tabletki na podtrzymanie. a za 3 tygodnie wysle mnie na usg ( jezeli nie poronie do tego momentu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 czyli ta ciza moze byc zagrozona? ja wlasnie dostałam skirowanie na hcg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia125 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 no u mnie jest zagrozona. niestety. najblizsze 3 tygodnie wszystko wyjasnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia125 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 ale ja jestem dobrej mysli. ze wszystko bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 no ja tez mysle ze sie uda wam i nam .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ten rozmiar B to jaki? Napisano Kwiecień 13, 2011 a kiedy masz termin okresu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia125 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 no bede trzymac kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ankidu Napisano Kwiecień 13, 2011 zobacz tutaj: http://bit.ly/g6J2Yk : przyda Ci się tu są porady itp na ten temat;ppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 ja mam 22 kwiecien termin okresu ...... ale nie wiem juz trace nadzieje zeby sie cos udało .. tak barzo chce miec dziecko , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach