Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina19886

co o tym mysłicie

Polecane posty

czesc 8 kwietnia lekasz stwercił u mnie nadzerke oraz wczesne statium ciązy .cykl mam co 29 dni .1,2,4, 5,6 kwiecien kochłismy is z moim narzczonym nawet kilka razy dziennie bo staramy sie o dziecko .. oczywiscie konczył we mnie .... wczoraj dostałam na twarzy uczullenia .. duzo sikam cały czas spie . boła mnie jajniki . bola mnie płecy ,,,, jak myslicie udało nam sie ? piszczie z gory dziekuje . a od tygodnia mam 37,5 w pochwie mierze o godzinie 6 rano

Gość nie podałaś kiedy była ostatni
a @,ale skoro lekarz potwierdził wczesne stadium ciąży to myślę że pomału możesz się cieszyć:)

Gość nie podałaś kiedy była ostatni
jesteś przed @ czy ci się spóznia?Bo jak przed to może spaść przed @ a jak ci się spóznia i temp jest podwyższona to może oznaczać ciążę.Nadżerkę też miałam w ciąży...nie przeszkadza.

znaczy tak jestem teraz 21 dniu cyklu ,, ale zazwyczaj od 3 miesiecy mam dwa ni ostani okres to byl 22 marzec z 5 dniowym opoznieniem ...ale ak lekasz stwiercił ze jestem w studium wczesnej ciazy to tez moge miec na poczatku miesiaczke czy tak jest ?

ja mialam tak ze zamiast okresu 23 marca mialam bardzo slabe plamienie i pozniej brak sluzu poszlam do gina i stwierdzil u mnie wczesna ciaze. 4 tydzien. teraz jestem w 22 dnia cyl\klu i mam tempke w pochwie 37.6. po za tym bola mnie jajniki plecy i piersi. wiec jest duza szansa ze wam sie udalo

dzisiaj w nocy wstłam do lazienki zeby sie załatwic i zasłpałam ale dzisij w nocy bola mnie jajniki i ból jest nie do wytzymania ... a i zaczeły mnie bołec piersi mam nadzieje ze to ciża i ze sie udało nam bo z nareczonym staramy sie juz ponad poł roku ,,, a co0 tobie lekasz powiedzal ze to ciąża?

mi lekarz od razu powiedzial ze to ciaza wczesna. a tempke tez mam wysoka. my staralismy sie 3 lata

no wlasnie nie. powiedzial mi ze mam duze ryzyko poronienia i dal tabletki na podtrzymanie. a za 3 tygodnie wysle mnie na usg ( jezeli nie poronie do tego momentu)

Gość a ten rozmiar B to jaki?
a kiedy masz termin okresu?

ja mam 22 kwiecien termin okresu ...... ale nie wiem juz trace nadzieje zeby sie cos udało .. tak barzo chce miec dziecko ,