Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..

zaszlam w ciaze a do perfektnej wagi brakuje mi 10 kg!!!ratunku

Polecane posty

jak mam to teraz zrzucic??? cholerka!!!mam 10 za duzo i musze to zrzucic bo po ciazy to juz po mnie :( , aaaaaaaa, ratunku!!!co robic?czy sa cwiczenia odchudzajace dla ciezarnych?tak zeby malenstwu krzywdy nie zrobic, jestem w 2 miesiacu pomocy .prosze, bo juz teraz wiem ze po ciazy sie zalamie :(

Gość yebie mnie to
czy ciebie naprawdę popierdoliło, czy to tylko prowo? bo jak piszesdz na serio, to szacun dla poziomu głupoty......

ny tam na gorze!!!zdenerwowany!! mam juz dziecko i wiem co to ciaza, nie jestem popier...lona i wiem ze sa ciwczenia ciazy, chce wiedziec jakie, nie mega wyczerpujace, gdzie sie czlowiek poci, ale ktore pomoga mi nie przytyc 30 kg!!!

po ciąży możesz i wygalać jeszcze lepiej niż wyglądałaś wcześniej! Wystarczy o siebie zadbać! Polecam karmienie piersią i dużo spacerków i latanie za dzieciaczkiem:)

Gość zamiast się odchudzać
jedz po prostu zdrowo w czasie ciąży i się nie obżeraj

wiekowa panna, ja juz z malym sie nabiegalam i wadze to nic nie zrobilo, jedynie dieta i ciwczenia, no ale teraz dieta to raczej odpada, pozostaly cwiczenia, na pilce pamietam jakies byly dla ciezarnych, hula hop czy cos podobnego, taniec brzucha ostatnio pokazywali w tv, jakas kobieta robi cwiczenia dla ciezarnych tzw taniec brzucha.... czy ktos cos wie ?

Gość możesz obrać, ale nie musisz
Jak to dieta odpada??? A ty myślisz, ze dieta polega tylko na głodzeniu się? Właśnie, ze zamiast ćwiczeń, powinnaś dużo spacerować (jeżeli ciąża nie jest zagrożona) i jeść zdrowo- dużo warzyw i owoców, chude mięso, jogurty naturalne, zamiast słodkich i niczego dziecku nie zabraknie. Przede wszystkim powinnaś sobie wybic z głowy jedzenie "za dwoje". 2 razy byłam w ciąży i przytyłam 12 i 10 kg więc nie wiem czemu od razu zakładasz +30kg?

Gość hejże hola
jest aerobik dla ciężarnych :)