Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewicaniedziewica

Uprawiałam sex i nadal mam błone!!!???

Polecane posty

Gość dziewicaniedziewica

Czy to możliwe????Jestem na prawdę zaskoczona,kochaliśmy się pierwszy raz,stosunek był z pełną penetracją,po wszystkim chciałam sprawdzić,jak się zmieniłam i się okazało że nadal mam błonę,nic mnie nie bolało i było nawet przyjemnie ale czuję trochę zażenowanie bo czekałam na ten pierwszy raz z moim ukochanym i stało się,byłam bardzo podekscytowana a jednak dalej jestem chyba dziewicą,nie? Czy nie jestem jak to teraz ze mną jest? Czy w ogóle to się zdarza czy ja jestem jakaś niedorozwinięta?

Gość jap........
chyba między palcami

Gość sgsgssggs
to calkiem normalne, mozesz miec rozciagliwa blone.

Gość dziewicaniedziewica
To co,mam sobie palcem zahaczyć i wyrwać?? A co to oznacza że mam rozciągliwą,że normalnie nie pęknie? Szlak mnie już trafia,nawet normalnie nie mogę sobie dziewictwa stracić z ukochanym.

Gość ghjsdhglkshflk
ja tak tez mam;) myslalam, ze sprawa sie rozmyje po porodzie;) no ale mialam cesarke wiec hmmm jestem 26letnia "dziewica" z rocznym dzieckiem:D hehe

Gość ech ty babo
po pierwsze SZLAG po drugie MASZ CHYBA 16 LAT NIE WIĘCEJ po trzecie IDE SPAĆ dobranoc. 🖐️

Gość sfrustrowanażona
Do "biedronka_bez_ogonka_" że niby co,ginekolog ma mnie rozdziewiczyć??? Do "ghjsdhglkshflk" uprawisz normalnie sex i dalej masz błonę?? Że tak powiem kurwa mać,tak bardzo chciałam być rozdziewiczona a tu tak pizda,czemu ja,czemu zawsze ja.

Gość ljh;kg;;
twój chłopak ma male kutaska

Gość dziewicaniedziewica
ej, ale on mi nie wkładał nic do pochwy. Był tylko oral i anal, ale w wagine nic. Przecierz błona sama ma pęknąć w stanie podniecenia nie?

Gość Niestety tak jest
Haha nie musi dość do penetracji (on ma Ci wsadzić kutasa w cipke oczywiście zdarzają się sytuacji ze nie peka za pierwszym razem wtedy masz rosciagliwa błone jeżeli Cię nie boli nie przejmuj się tym w końcu sama pęknie a jak nie to co z tego jeżeli boli to u ginekologa dostaniesz znieczulenie i Ci przetnie błonie Ps przepraszam za błędy mam dyslekcjie i po mimo 27 lat dalej źle pisze