Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strefa lotów

pomocy! nie umiem posługiwać się wyszukiwarką samolotów!!!

Polecane posty

Gość strefa lotów

chciałabym wybrać się GDZIEŚ na 2-3 dni Ryanairem i skorzystać z taniej okazji. Jednak w wyszukiwarce trzeba podać konkretną datę wylotu i powrotu, której ja nie znam, bo chciałabym zobaczyć cały rozkłąd w jakie dni i za ile latają tam. i natrafiłam na oferte: Bolonia 32 zł!! okres rezerwacji - teraz, okres oferty - 2 maj-31 maj. To wchodze i na próbe wpisuje wylot 2 maj, powrót 4 maj. I co? Przekreślony samolot 2 maja tzn nie ma lotu, to po co obejmują promocją od 2 maja? A w te nieliczne dni gdzie loty są, nie ma wcale ceny promocyjnej, tylko jakieś 111 zł! Gdzie jest to 32 zl? I czy wracam potem też za 32?

Gość strefa lotów
z Wrocławia! Ale mógłby być z KRakowa ew... dlaczego nie ma po prpstu tablicy lotów od razu żeby wiedzieć w które dni...

polecam strone www.skyscanner.com fajna prownywarka lotow + masz opcje sprawdzenia cen w calym miesiacu (jak zaznaczasz date masz opcje whole month - wyswietlaja sie ceny na caly mies)

nie ma lotow z Wro na 2 maja, jest tylko 1 maja potem 5 generalnie pewnie lataja tylko w niedziele w czwartki poza tym ceny sa wyzsze niz podalas

Gość strefa lotów
no ale po co pisali 32 zł?? od 2 maja do 31 maja? dzięki za stronke :) ... ciężko coś wynaleźć jeśli chodzi o loty. Nigdy nie leciałam. Tak napisałam o maju, ale chyba wybiorę się gdzieś jednak później, latem. Z datą jestem bardzo elastyczna, bo będę wszystko planować pod wylot raczej. Tylko na miejscu chciałabym spędzić 2 góra 3 dni. Taka krótka wycieczka, zobaczyć miasto, spacer, muzeum i tyle :)

Okres rezerwacji: wto 12 kwi 11 - czw 14 kwi 11 Okres objęty ofertą: pon 2 maj 11 - wto 31 maj 11 Dni objęte ofertą: pon - czwrs (subject to availability) Przedsprzedaż (dni): Travel from 02 May 11 Napisali od drugiego maja, bo wyglada na to, ze inne miasta polskie tez sa objete promocja i byc moze np. z Poznania jest lot 2 maja Co do ceny - pewnie dotyczy cenyw jedna strone (najtnszy znalazlam za 27 zl ale z oplatami moze byc 32zl)

zauwaz, ze okres kiedy mozesz dokonac rezerw. w promocyjnej cenie jest tylko do 14 kwietnia wiec jezeli zalezy Ci na Bolonii i na skorzystaniu z promocji musialabys dokonac rezerw. najpozniej pojutrze (aczkolwiek widzialam raz, ze ryanair "przedluzyl" okres promocji)

do Bolonii z promocji masz tylko z Wro i Kra 2 maja dotyczy generalnie calej promocji Rynaira chyba, nie tylko Bolonii

Gość strefa lotów
wiem, widzę o co chodzi z rezerwacją, ale promocja miała obowiązywać od 2 do 31, a pomiędzy tymi dniami widziałam inne ceny... coś za 140, za 111... nie widziałam za 32!

Gość strefa lotów
mam też pytanie - jak załatwia się taki lot? Rezerwuję online, coś trzeba wydrukować ale co i jak? Z tym wydrukiem jadę? Czy płacę za bagaż podręczny? Co to jest odprawa online? Jak odprawe można robić od 21 dni do 4 godzin przed wylotem, myslałam że odprawa to przejscie tuż przed lotem przez wszystkie bramki i punkty itp!!! I jak się płaci, czy tylko przez karte kredytową której nie mam? Za co są te dziwne opłaty przy rejestracji nie online?

no np. 2 czerwca Wro cene masz nawet za 27 zl ;) oczywiscie cena w jedna strone i wtym wypadku nie pobieraja oplat jak masz cene zawze kilknij na nia i wtedy pojawi ci sie pelna cena lotu z oplatami zrob tak w obie strony i na dole masz podsumowanie obu lotow z oplatami na reszte pyt. niestety juz nie odpowiem, musze isc spac ale jestem pewna ze sobie poradzisz kewstia doczytania, jak nie bedziesz czegos pewna moze zadzw. do obslugi klienta? bon voyage ;)

Gość strefa lotów
dzieki :)