Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poratujcie. . .

Toksyczne relacje kobiet

Polecane posty

Gość poratujcie. . .

Macie jakieś doświadczenia z toksycznymi kobietami, koleżankami, przyjaciółkami? Możecie się nimi podzielić? Jak poznać czy dana kobieta na serio jest w porządku, jeśli jest przebiegła? (Chyba faceci nie mają takich zawiłych relacji z innymi facetami, bo zawsze walą prosto z mostu i jest jasność, no i szybko zapominają o urazach)

Gość a moze byc z okolic?
takie toksyczne babki dosc szybko odslaniaja swoje prawdziwe "ja", jesli patrzymy na nie z dystansem. taka do zwiazku sie nie nadaje. w gre wchodzi tylko krotki romans. i nie mozna pozwolic sobie na manipulacje z ich strony.

Gość IMO13730
Zwykle słowa "niedogaduję się z kobietami, dlatego mam tylko kolegów" są niezłą czerwoną lampką alarmową...

Gość Rita 44
ale o co Ci chodzi? konkretnie? mo Cie podratuje:)

Gość John_
Ja miałem "kurewskie nieszczęscie" poznać taką dziewczynę. Zaczyna się niewinnie. Zaczynasz się starać, pokazujesz zresztą jej to. A ona? Ona udaje,że tego nie widzi. Odpisuje na twoje smsy za dzień, dwa, kilka.. Dochodzisz do wniosku, że za długo już to trwa. Serce boli, bo zaangażowałeś się emocjonalnie. Zrywasz kontakt, bo nie ma sensu ciągnąc tego. Ooo..zauważasz, że ona zaczyna dobijać się do Ciebie drzwiami i oknami..Dziwne, nie? Dobra, dajesz temu szanse. Starasz się w końcu przejść na jakiś dalszy etap znajomości..i co? Ona znowu "ucieka". Stwierdzasz- co do chuja? KONIEC! Ona znowu zaczyna te swoje psycho zagrywki. Stawiasz sprawę jasno, wóz albo przewóz. A ona - "Mam chłopaka". Osobiście, dla mnie taki typ osobnika płci żeńskiej to dno i marna imitacja "kobiety". Potrafi tylko cię wkurwić. Mam nadzieję, że nigdy takiego "ścierwa" nie spotkam, a jak spotkam to tak jej wjadę na ego, że popamięta mnie do końca marnego żywota. Masz na horyzoncie coś podobnego? Jeżeli tak, to odpuść, bo szkoda CZASU i ZDROWIA.

Gość ech, te zolzy
john_ mialem podobna akcje, tylko ze mi taka jedna idiotka powiedziala, ze ma meza :D a wczesniej niby byla wolna i nie bylo problemu ja bzykac.

Gość ujarana zocha
John_-- naczytała sie pewnie ksiązki "dlaczego mezczyzni kochaja zołzy" :D tam tak karza postepować żeby mezczyzna wiecznie zdobywal kobiete

Gość John_
Stary, jak ja ją teraz widzę, to budzi we mnie obrzydzenie. Przy wszystkich udaje porządną dziewczyną. Zabawne. Niezła z niej suka i manipulantka. Teraz to bym jej kijem nie tknął. Ludzie to mają najebane w tej główce.

Gość ech, te zolzy
takie zolzowate "imitacje" sa najgorsze. do zwiazku sie nie nadaja.

Gość John_
Zocha, rozumiem. Ale taka zołza wyrabia renomę tylko prawdziwym wartościowym kobietom. Po takim facet zaczyna inaczej spoglądać na kobiety. Teraz jak człowiek spotka kobietę i zacznie z nią kręcić, to niech lepiej na początku złoży podpis (przy notariuszu) pod deklaracją: "Oświadczam,że w chwili obecnej ja X Y nie jestem w formalnym bądz nieformalnym związku z mężczyzną". Przykre.

Gość ujarana zocha
ale czy to takie trudne zdobyc i spróbować z inna? mezczyzni maja prosciej bo dłuzej sa atrakcyjni i to moga przejac inicjatywe i okazac zainteresowanie.

Gość Rita 44
John_ ! Jak ja Ci wspólczuję, ale nic nie dodam, sam zrozumiałes, od takich trzeba jak najdalej..Na szczęście tego kwiatu jest sporo:D..pocieszyłam:P

Gość John_
Wiem, że faceci mają lepiej, pod względem lat. Ale sama chyba doświadczyłaś niemiłych sytuacji życiowych. Czy łatwo je zapomnieć? Zasada jest prosta. Małe dziecko, nieświadome, widzi w płomieniu ognia coś fascynującego. Jest tak ciekawe,że wkłada paluszek w płomień. Sparzy się, zaboli, zagoi się. Czy włoży drugi raz paluszek do płomienia? Ten prosty przykład można przełozyć na każdą płaszczyznę, szczególnie sferę uczuciową.

Gość dolaczam sie do dyskusji
Tego kwiatu jest pol swiatu, a trzy czwarte gowna warte. Rowniez mialem "szczescie" spotkac na swojej drodze takie g o w n o. Te same objawy. jak ja olewalem, to sie dobijala, jak wykazywalem sie inicjatywa, chcialem przejsc na dalszy etap znajomosci, to udawala ze tego nie widzi, czasem mnie wrecz olewala. I tak w kolko. Najlepsze na koniec: wygarnalem jej, co o niej mysle, a ta kretynka mi rzucila w twarz, ze che abym zostal jej przyjacielem. Dowiedzialem sie, ze ma na koncie licznych adoratorow, kochankow i w dodatku nie ma rozwodu ze swoim ciapatym mezem. Ale jej to nie przeszkadzalo bzykac sie z roznymi facetami i nazywac ich swoimi chlopakami, a nie gachami. Jesli trafie kedykolwiek na tego typu prozna ksiezniczke, pusta i bezwartosciowa, najpierw ja zakopie po szyje w piachu, a pozniej ukamienuje.

Gość ujarana zocha
no tak ale Ty sie sparzysz w wieku 30 lat i nadal masz szanse, a kobieta ? juz chyba tylko kwiatki i trumna dlatego za mlodu musimy sie wyszalec , chyba nie wolałbys sie zamienic ? :O

Gość ujarana zocha
no a jak mamy postepowac kiedy w wieku 40 latnikt nas juz nie chce jako 20 kilkulatki musimy budowac swoje znajomosci

Gość Rita 44
no ja przeciez wyraziłam się dośc jasno, ale ktoś tu mnie poprawia:P napisaam TEGO KWIATU:P(zego) jest duuzo:P no i widzicie..czy ktos stanie w obronie wspaniałych wiernych, madrych a zarazem pięknych kobiet? bo takich też jest sporo, ale nie dla OFERM!:)

Gość John_
Widzisz droga Zosiu. Człowiek może szaleć za młodu. Ale nie powiedziane jest tu,że znajdzie swoją OMEGĘ. Może ją spotkać niespodziewanie w wieku dorosłym,po30,po40. Natura ludzka wymusza na nas nieświadomie tryb poszukiwań. Trafiasz na kogoś. Ten ktoś zniszczył z lekka Cię, Twoje wnętrze, wyobrażenia. Pojawił się defekt, w postaci podejrzeń, braku ufności etc. Ukamieniować to przesada. Co najwyżesz powieścić na cienkiej gałęzi za porty kilka metrów nad ziemią. Zawsze jest nadzieja, że może taka w końcu "zejdzie na ziemie";)

Gość ech, te zolzy
najlepsza forma pokuty dla takich wybrakowanych i wyrachowanych egzepmplarzy kobiet jest samotna starosc!

Gość Rita 44
John_ ale Ci jakas niezle dala popalic ze tak sie wsciekasz!..ale skoro tak wioniesz zloscią do plci pieknej to moze sproboj z kolegą:P..

Gość John_
Rita 44 Jeżeli spotkałbym kobietę wartościową, to życie bym za nia oddał. Niestety i stety. Myślę,że najlepiej wiedzą o tym dojrzałe Panie, które nie jeden raz spotkały na swej drodze pijawkę emocjonalną. Pozdrawiam przy okazji wartościowe kobiety na tym forum:)

Gość John_
probowalem ale mnie zwalil i uciekl! skkk!

Gość mikunel
niestety w życiu jest tak , że te zołzy zawsze wyjdą na swoje, a fajne dziewczyny maja przesrane

Gość ujarana zocha
dlatego nienawidze facetów ze patrza tylko na wyglad zawsze gdy słysze że jakas kobieta skrzywdziła faceta to jest miód dla moich uszu :]

Gość mikunel
i zołzy nigdy nie są same

Gość Rita 44
szczerze Ci tego życzę, zwlaszcza że jesli jestes prze 40stką..potem to tak raczej marne szanse na wartosciową, chyba że zadowoli Cie tirowka..to powodzenia!

Gość ujarana zocha
no właśnie i jak tu nie byc zołzą ?:D mamy sie skazywac na cierpietnicze życie u boku jednego faceta gdy ten na starosc i tak nas wymieni na lepszy model ? :O

Gość John_
do podszywacza jak zwaliłeś konika to do łóżka hop, ale to już

Gość John_
mam niecałe ćwierć wieku,ale dla pocieszenia powiem ,że czuje się tak na ok 50,może 60;)

Gość ujarana zocha
nienawidze skurwiałych facetów, oni nie maja uczuc tylko smierdzace paly i tak nalezy ich traktować !