Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konstancja malinka na szyi

Facecie! Spełniasz te wymagania? To znaczy, że jesteś dla mnie. zobacz sam)

Polecane posty

Mój przyszły facet/mąż powinien: co do rzeczy materialno-cielesno-intelektualnych -co do wyglądu (tak- przystojny i pociągający ale tylko dla mnie, tzn musi mieć to "coś", modele odpadają) -płacić w niektórych typowych sytuacjach -stworzyć ze mną razem dom pełen miłości i dzieci -mieć wykształcenie wyższe i dobrą pracę -samochód też, ale może się go dorobić będąc już ze mną -szanować moją rodzinę, rodziców -opiekować się mną w czasie choroby albo w czasie ciąży -taki który nie każe mi robić loda, bo to nie jest dla niego najważniejsze w seksie jak i w samym związku -nie lubi perwersyjnego, obrzydliwego seksu co do rzeczy romantyczno-duchowo-metafizycznych -być romantykiem, patrzenie w oczy, mówienie kocham cię często -szaleć za mną, patrzeć na mnie jak w obrazek -mówić mi czułe słówka podczas seksu -adorowanie mnie przy innych facetach, kolegach to na tyle? nie ma nikogo? tak myślałam. taki ktoś nie istnieje chyba... niestety...

Gość sgsgssggs
ja jestem taki dla mojej dziewczyny :)

to jesteś jednym a z aniołów, które jeszcze nie upadły

Gość nadziany_jeleń
nawet woody alain czy jak mu tam tego by nie wymyślił 🖐️ marzyć każdy może i o każdej porze :D

Gość jack ill
dobrą pracę? a gdzie podział się Twój romantyzm?

Gość sdfbvds
czemu nie lubisz robic laski ?? pewnie temu zenie umiesz.

Gość facet 31lat
Ja jestem facet i ci powiem że takich nie ma!!! może,ale to może są tacy co spełniają w max.50% twoje wymagania,a wiesz mi mam bardzo wielu znajomych.

to powiedz mi facecie co się nie zgadza? czemu tylko w 50%? co wyrzucasz? bo jak sferę uczuciową to jest źle a jak sfery materialne to jeszcze ujdzie

Gość dkcjsdkcskdcf
"mieć wykształcenie wyższe i dobrą pracę" magistrow to pelno jest tylko z praca gorzej wymagania masz jak conajmniej modelka z zurnala

Gość IMO13730
CO TO KURWA JEST?! PS. najgorsze, że spotkałem się osobiście z nawet bardziej absurdalnymi listami wymagań...

mogę iść na ustępstwa najważniejsze, by facet za mną szalał i mnie kocha do szaleństwa tamte rzeczy to tylko dodatki

Gość IMO13730
Autorko, a jakby posiadał wszystkie wymienione zalety, ale miałby 5 centymetrowego fiuta?

Gość u-bator
male wymagania mysle ze sie lapie... niewiem jak bym ci sie podobal wizualnie czy mialbym to cos ale reszta jest łatwiutka pomijajac to z robieniem laski, bez tego nie było by udanego zwiazku. mam mgr i zarabiam nieprzyzwoicie duzo.

Eh prawie mi się udało wcisnąć w Twoje poszukiwania: Odpadłem w: -dzieci - nie chcę mieć. - nie mam wyższego - Czy któraś z Pań mogłaby mi wyjaśnić o co chodzi z tym wyższym wykształceniem? Że niby ludzie się nie dogadają? Przepaść intelektualna? O to tu chodzi? - samochodu brak, dlaczego? Spytajcie mojej szefowej. - obrzydliwy seks, no niestety kręci mnie i mam wybujałą wyobraźnię. No ale oczywiście szacunek do partnerki w tych sprawach to podstawa :) Reszta OK.

Gość dkcjsdkcskdcf
i tak wiemy ze no 1 jest $$$$$$$$ u kobiet wiec 80 % odpada w przedbiegach

Gość facet 31lat
Z tym będzie ciężko,a gdyby już to nie będzie szczere -szanować moją rodzinę, rodziców -stworzyć ze mną razem dom pełen miłości i dzieci -opiekować się mną w czasie choroby albo w czasie ciąży -taki który nie każe mi robić loda, bo to nie jest dla niego najważniejsze w seksie jak i w samym związku -nie lubi perwersyjnego, obrzydliwego seksu co do rzeczy romantyczno-duchowo-metafizycznych -być romantykiem, patrzenie w oczy, mówienie kocham cię często -szaleć za mną, patrzeć na mnie jak w obrazek -mówić mi czułe słówka podczas seksu -adorowanie mnie przy innych facetach, kolegach

Ta lista życzeń sprawdzi się może w 30% będzie co najwyżej zauroczenie i nic więcej, a po za tym szara codzienność.

Gość Perfect Man
Sama co mozesz zaoferowac w zamian?

Gość facet 31lat
Chyba że na samym początku związku,ale potem każdy ma to w dupie

moja oferta: -śniadania do łóżka -miłość do końca życie, wielka romantyczność -szalona gra wstępna, ale seks raczej tradycyjny (zero loda), góra 3-4 pozycje -dzieci -wykształcona, dobrze zarabiająca

Gość thaisse80
Moj facet tez spelnia te wymagania:))

Gość facet 31lat
Twoja oferta,hmmm tylko komu potrzebna ta miłość i romantyczność i śniadanie do łóżko,po co to komu? Kobieta powinna umieć zająć się domem(dobra zróżnicowana kuchnia,utrzymany porządek w domu) Nie marudna przy seksie,gotowa prawie na wszystko Dzieci(w sumie podstawa) Wyrozumiała na nasze dziwactwa Wierna

po raz pierws\y zgidze sie z sosem, jesli facet nie spelnia 1szego pkt reszta jest bezwartosciowa, chyba ze ma dobra pozycje albo jest inteligetny w spsob jaki lubie masz za wysokie wyawania dziewucho, a najgorsze jest to ze ja mam wyzsze :O

Niepoprawna ma rację. P.S. To może Ty chociaż niepoprawna odpisze na moje pytanie napisane wyżej?

oczywiscie za wysokie jak na polskie standardy bo wiadomo polaczkowie to marna klasa :D twoja lista to ogolem podstawy fajnego faceta...