Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kyos

odszedl

Polecane posty

Go艣膰 kyos

odszedl, powiedzial, ze kocha ale nie jest w stanie ze mna byc, ma dosc mojego drugiego ja, moich kompleksow.powiedzial ze wybacza ale nigdy nie bedziemy razem. chodze na terapie, lecze sie ale nie wiem po co juz nic nie naprawie i on nie wroci. za duzo szans bylo

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kyos
jedyne co mnie teraz trzyma przy zyciu i pozwala wstac z lozka to to ze moze jak sie zmienie cos da sie naprawic. ale w glebi serca wiem ze nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agataaaaaaaaa22
na terapie powinnas chodzic dla siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kyos
wiem,ale obecnie jestemw takim stanie ze nie jestem wstanie zrobic nic dla siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agataaaaaaaaa22
a co konkretnie robi艂a艣, ze doprowadzi艂a艣 do tego 偶e odszed艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kyos
pewnie problemy z dziecinstwa, ktore nie bylo za szczesliwe, nie umialam sie otworzyc, czasem wyzywalam sie na nim, ranilam osobe ktora kocham. jak zdecydowalam sie na terapie bylo juz za pozno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja zostawi艂am
i dobrze, jesli masz zatruwa膰 komus zycie to daj mu i艣c swoja droga, na tym polega milo艣膰 " KOCHASZ P脫艢膯 WOLNO". u mnie jest na odwr贸t , to ja odesz艂am, mam do艣c jego kompleks贸w, niezr贸wnowa偶enia i niezdecydowania, szlak mnie trafia kiedy s艂ysz臋 jak prawie 30 letni facet zwala wszystko na z艂y los, wczoraj znowu dzwonil i m贸wi"szukasz dziury w ca艂ym" A TAK! szukam,nawrzeszcza艂am na niego, kurwa jak mozna byc zakompleksionym i niezaradnym nie dziw sie facetowi, mozna kochac i odej艣膰, ja to potwierdzam i popieram,chcesz marnowac zycie to marnuj swoje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kyos
ale ja mu sie nie dziwie, wiem ze mozna kochac i odejsc. ja mu sie nawet nie dziwie. nie robie mu zadnych wyrzutow, nie odzywam sie. jest mi po prostu ciezko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kyos
kocham go dlatego go nie mecze, nie obicuje poprawy, nie blagam zeby wrocil.chce zeby byl szczesliwy. ze mna teraz nie bedzie. moze za jakis czas jak uda mi sie cos w sobie zmienic. szanuje jego i jego decyzje. zo nie zmienia faktu ze tesknie ze mi go brak, i bardzo chcialabym to naprawic. ale zostawiam te mysli tylko dla siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja zostawi艂am
kurde jakbym s艂ysza艂a swojego by艂ego , dok艂adnie to samo: chc臋 偶ebys by艂a szcz臋艣liwa,chc臋 si臋 zmieni膰, przepraszam 偶e nie jestem taki jakiego by艣 chcia艂a,t臋skni臋 i nie umiem bez ciebie zyc...i takie tam tak w艂asnie mysla osoby z kompleksami, niedojrza艂e, kt贸re biora zycie na biednego porzuconego misia (prosz臋 przytul misia) misiu kocha ale jest nieporadny bzdury! bzdury! bzdury! ja osobiscie jestem wkurwiona na to ze trafil mi sie taki facet, jesli twoj by艂y cie kocha tez tak pewnie mysli, serce nie s艂uga ale rozum mowi swoje, jesli nie widzi w tobie osoby kt贸ra nadaje sie do zycia to odszedl i tyle,wierze ze cierpisz ale co ci to da 偶e sie wyp艂aczesz? przecierz masz psychologa, to zacznij lepiej cos zmienia膰 w sobie ,jest tyle artyku艂贸w o tym w necie a ty marnujesz czas 偶eby sie wy偶alic, ty pod艣wiadomie szukasz lito艣ci,wsp贸艂czucia, a to oznacza ze nie widzisz w sobie winy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kyos
jakbym nie widziala w sobie winy to bym nie chodziala na terapie i do psychiatry. widze ja w sobie jak na dloni. on nie wie jak sie czuje bo go tym nie zameczam. oczywiscie ze chcialabym do niego napisac ale po co? nie bede go meczyc. chce zeby byl szczesliwy. ja sobie w koncu tez jakos poradze, kiedys wyjde na prosta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kyos
a czemu pisze bo mam chwilowego dola,i nie chce napisac do niego.przez moje problemy zawalilam to. trudno, stalo sie, nie naprawie juz tego. ale moge probowac naprawiac siebie. na razie jest mi tak ciezko ze oklamuje sie ze moze da sie cos uratowac, bo inaczej nie wstalabym z lozka. ale wierze ze za miesiac, dwa, zaczne to robic dla siebie i bedzie coraz mniej bolec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kyos
to nie jest tak ze bylam taka caly czas, po prostu za wiele rzeczy mi sie zwalilo na glowe w ostatnie pol roku, mobing w pracy, poroniona ciaza, ciezka sytuacja w domu i nie wytrzymalam psychicznie. zmienilam sie o 180 stopni. teraz probuje wrocic do dawnej ja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ndmv,kh
a moim zdaniem twoj eks 藕le zrobi艂 zostawiaj膮c ci臋 teraz, w艂a艣nie teraz kiedy ty postanowilas cos naprawic w sobie, dla mnie jest to nielogiczne....skoro mowil, ze kocha to tym bardziej powinien poczeka膰 da膰 ci czas i zobaczyc czy cos sie zmieni po terapii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kyos
nie wytrzymal psychicznie a ja zbyt bardzo narazilam jego zaufanie, zeby mi znowu teraz zaufal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kyos
jak odchodzil to tylko powiedzialam ze rozumiem, nie bede sobie robic nadzieji bo to juz nie wroci. on mi powiedzial ze nie wie co bedzie kiedys, ze kocha ale na razie musze sie wziazc za siebie i sama cos zrobic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kyos
dzis jest mega bol i mega tesknota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tu i 贸wdzie
to we藕 sie za siebie, ja mia艂am podobnie, mia艂am depresj臋, on pr贸bowa艂 mi pomaga膰 ale nie umia艂, w ko艅cu mia艂 do艣膰 i odszed艂, nie dziwie mu si臋 bo by艂am porz膮dnie kopni臋ta i nale偶a艂o mi si臋, powiem ci tyle 偶e nigdy zdrowy cz艂owiek kt贸ry nie mia艂 nigdy depresji nie zrozumie cz艂owieka z depresj膮 i nawet nie wymagaj tego od niego tylko we藕 sie za siebie. Mnie jego odej艣cie da艂o kopa, chodze do psychologa i psychiatry, zapisa艂am sie na r贸偶ne kursy i on wr贸ci艂 i powiedzial 偶e mu taka osoba imponuje, na razie jeste艣my na etapie schodzenia si臋 i zobaczymy czy si臋 uda. W ka偶dym razie ja na pocz膮tku nie robilam tego dla siebie tylko dla niego, by艂am dla siebie tak malo wa偶na, teraz to wszystko robi臋 dla siebie, powodzenia!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kyos
no ja tez jeszcze jestem na etapie robienia tego dla niego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddddfk
dobrze, ze odszed艂.zajmij si臋 najpierw sob膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 msagedfvbsdca
ale co Ty mu takiego zrobilas? jak sie zmienilas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kyos
depresja, fochy albo bylam zla, albo nic mi sie nie chcialo, przerzucalam na niego te wszystkie problemy. on mowil ze musze sie zmienic i gdzie jest ta dziewczyna z ktora byl. ja sie staralam a potem wybuchalam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kyos
wczorajszy wieczor i poranek dzis byl lepszy. a teraz znowu wlaczyla sie tesknota

Udost臋pnij ten post