Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 123

Prezent Wibrator

Polecane posty

Gość Ona 123

Dostałam w prezencie od chłopaka duży czarny Wibrator . Chce żebym się piescila dla niego . Przecież on mnie zadowala . Nie wiem co mam o tym myśleć ?

Gość Ona 123
ten Wibrator jest długi i gruby . Mógł wybrać mniejszy

Gość wrrrrrrrrr
mój facet sam mi kupił wibre bo własnie chciał zobaczyć jak się sama zaspokajam,jeśli go to kręci to zrób to ,nie wstydź się,to jest ważne w związku żeby spełniać fantazje partnera,a to,że jest duży i gruby to nic,użyj żelu durexa dla lepszego poślizgu i leeecisz:D

Gość Ona 123
Głupio będę się czuła jak będzie na mnie patrzył

Gość Ona 123
Zrobiłam to dla niego z użyciem żelu durex . Było mi bardzo przyjemnie i miałam orgazm później on przejął Wibrator i zrobił

Gość Ona 123
On doprowadził mnie Wibratorem do kolejnego orgazmu . Ale w sexie wogóle go nie czułam

Gość ciemnydog
normalne, że go nie czułaś, po penetracji dużym wibratorem, bo twoje ciało się dostosowało do większego penisa i musi minąć chwilka, żeby twoja myszka wróciła do pierwotnego stanu. A ile czasu musi minąć.... to zależy od indywidualnych predyspozycji ciała. U mojej żony, wszystko wraca do normy po około pół godzinie, przy czym cały proces przyspieszają pieszczoty najlepiej zakończone kolejnym orgazmem. A jeszcze musisz jedno wiedzieć, to że ty go nie czułaś działa w obie strony - twój facet też niewiele czuł.

Gość monnicca
ja tez dostałam duzy wibrator na poczatku czułam sie głupio ale potem było fantastycznie.moje bardzo kreci jak wraca pozno do domu ja juz spie a koło mnie lezyb gumowy członek,kilka razy to tak sie tym podiarał ze walił gruche w łazience zeby mnie nie budzic ale nie wie ze ja go widziałam i raczej tak zostanie

Gość srednikkreskanawias
nie myśl bo to szkodzi....rób oco facet prosie i nie marudź!!!