Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość John Elton

Jestem au pair i mam taki wilgotny, zagrzybiony pokój, że już nie umiem

Polecane posty

Gość orzeszk laskowy...
takie spraje na plesnie i grzyby sa najczesciej toksyczne. Dziewczyno, nie zgadzaj sie na spanie tam w tej piewnicy, nawet jak posprejują :o

Gość john elton
nie, ja juz powoli bede sie rozgladac za czyms innym. tylko wiecie co jest dziwne, czemu ja sie zle czułam z tym ze powiedziałam jej ze w ich domu sa slimaki? czemu ja miałam poczucie winy? czemu to ja sie rozplakałam? i czemu sie bałam o tym powiedziec? jestem dziwna.

Gość john elton
od jakiego bachledy? nie czaje..nie mam slowotoku- spokojnie.widocznie style moga sie powtorzyc i nie mow ze jestem psycholka bo nie jestem.

Mysle, ze w cale nie jestes dziwna w swoich reakcjach, moze za bardzo ambitna i krepujesz sie lub boisz poprosic o pomoc swoich pracodawcow w sposob asertywny, bo nie masz jeszcze wtakich sytuacjach praktyki. Napisz sobie na kartce w punktach co jest konieczne do zmiany Twoich warunkow pracy i zamieszkania, przedstaw to pracodawcom, jezeli zalezy im na uzyskaniu maximum od Ciebie, musza o Ciebie zadbac, takie sa zasady.

Gość john elton
Bardzo sie krepuje...W sumie jedynie dobry pokoj- bez tego nie idzie w normalny sposob egzystowac wiedzac ze za kaloryferami sa robaki, w dziurach w podłodze sa slimaki, pachnie wilgocia itd. i Ty musisz tam spac, siedziec- wstretne :/ no nie mam praktyki, totalnie nie powinnam ulegac emocjom :/ a ja juz oczywiscie w płacz :/

Takie warunki nie sa do zaakceptowania. Widze, ze bardzo zalezy Ci na tym, zeby Ci sie udalo i wszystko poszlo tak jak sobie wymarzylas, i pewnie tak bedzie:)...ale teraz musisz zdobyc sie na odwage i powalczyc o Siebie, bo nikt inny tego za Ciebie nie zrobi. Im szybciej sie tego nauczysz tym wiekszy odniesiesz sukces za granica. Mialas na tyle odwagi, zeby wyjechac i spelniac marzenia, wiec napewno Ta sila w Tobie jest :)

Gość john elton
iris- dziekuje Ci za ten pozytywny wpis :)

Trzymam za Ciebie kciuki! ...gdy wyzdrowiejesz, wszystko bedzie wygladac lepiej :)....jezeli ten nieszczesny pokoj w piwnicy jest Twoim glownym problemem a reszta jest ok, to na Twoim miejscu przejelabym inicjatywe i sama zabrala sie za jego remont. Farba na sciany, cos do zaszpachlowania dziur i kawalek wykladziny na podloge, tak zeby jakos przezyc...kiedys, bedziesz sie z tego doswiadczenia smiala ;)

Gość praca przez internet
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://www.20dollars2surf.com/?ref=250275

Gość praca przez internet
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://www.20dollars2surf.com/?ref=250275

Gość john elton
oj mam nadzieje ze sie bede z tego smiac, ale nie moge tam spac, niestety kawałek farby i wykładziny nie pomoze bo cały pokoj jest brudny, za kaloryferami, kominek do remontu, w cegłach szpary wiec te insekty itd daja sie rade przedrzec i tak i tego jest wiecej dzis spie na gorze :D i od razu sie czuje lepiej :D Wiadomo ze jest wiecej problemow ale teraz to był główny- zle sie czułam po prostu, fatalnie :/ bo taki pokoj jest tu jedyna Twoja prywatnoscia. Dzieki Iris.

Gość skad Wy dziewczyny
w takim pokoju to psyche moze siąść :o ...ludzie wstydu nie mają wiesz, że pozwalają Ci w takich warunkach. Już ze względu na swoje dzieci, ze masz z nimi kontakt by zapewnili Ci godziwe warunki-no już patrząc całkeim interesownie to powinni pomyśleć, że w ich interesie jest Twoje dobre zdrowie

Gość skad Wy dziewczyny
3maj sie, musze iść spać. Pozdrawiam i kuruj się :)

Gość john elton
dzieki za miły wpis :) Moze oni rzeczywiscie nie wiedzieli ze te robale tak chodza tzn slimaki... nie wiem jaki był ich prawdziwy cel, w kazdym razie jesli beda chcieli mnie wyrzucic na dół to powiem zeby mi dali kilka dni i szuukam innego pokoju. Spie na gorze :) super sie czuje, od razu lepiej. Tyle ze gdzies mam tam małe poczucie winy...nie wiem czemu...

Gość john elton
dlaczego mam poczucie winy?

Gość no tak to jest czasami i co
nie powinnas miec poczucia winy i tyle!! moze wydaje Ci sie, ze oni pomysla, ze jestes niewdzieczna, ale come on!! jak mozna zyc w takich warunkach??

Gość john elton
no, własnie oni tak moga pomyslec, ze jestem niewdzieczna albo ze cwaniakuje i chce lepsze pokoj albo nie wiem co jeszcze :( teraz wiem jak wazne sa warunki i jak człowiek moze byc zdołowany przez cos takiego :/ ale juz bedzie lepiej :) musi juz byc :)

Gość hausben
zuch dziewczyna nie daj sie wrzucic z powroten do tej nory oni dobrze wiedza jaie sa tam warunki tylko glupa rzneli, bo tak im bylo wygodnie trzymaj sie