Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealnej pieluchy poszukiwaczk

Ranking pieluch 2011

Polecane posty

Gość etammmmmm11
racja, pampersy org i wszystkie inne zawsze wychodzą tańsze mniejsze rozmiary. Bella happy fajne do rozmiaru 3, potem już grubość 3 pampków org, błee

Gość dsxcvb
UZYWAM Pampersów tych najmniejszych NEW BORN od 3ch tygodni i jestem bardzo zadowolona,jak narazie zero odparzen,fajnie chlonne,i pecznieja pod wplywem moczu dziecka,i wiadomo ,ze trzeba zmienic pieluszke ;),nie zamierzam zmieniac na inna firme.

Ja kupuje niemieckie Pampers Baby Dry na Allegro i sa dla mnie najlepsze. Używam ich od 1, teraz już mamy rozmiar 4. Na drugim miejscu Dada - w ciągu dnia 2 razy zakładam. Najgorsze jakie miałam to Pampers Premium Care- odpażyły nam pupcie. Baby Dry nigdy!

Gość Tomin
Pieluszki DADA nie sprawdziły się u nas. Na skórze pojawiły się duże odparzenia, czego nigdy wcześniej nie było! Wcześniej używaliśmy głównie Pampers Premium. Kilkakrotnie testowaliśmy inne wersje Pampers. Uważam, że DADA to dno :( Może dla niektórych dzieci są dobre, ale nie dla mojej małej.

Gość qqqooiiioooppp
Pampersy są OK, ale dla mnie BabyDream z Rossmanna są porównywalne, identyczne rozmiarowo jak rozłoży się jedną i drugą obok siebie, a dużo tańsze. Nie zmieniam córce pieluch obsesyjnie co godzinę czy co dwie, i spokojnie jak narazie nigdy nie miała odparzeń. Polecam!

Gość qqqooiiioooppp
No chyba ze kupkę zrobi :D

Gość koaaaalaaaaaaaa
Używałam pieluch babydream z Rossmanna ale jak dla mnie są za sztywne i za twarde. Huggies miękkie, nie przeciekały ale robiła się straszna klucha między nóżkami, dady strasznie odparzały moją córkę, pampers jak dla mnie najlepsze cieniutkie, chłonne i dobrze przylegające nigdy mi nie przeciekły

Ja mieszkam w Irlandii i moze niektore marki sie roznia,ale wg mnie najlepsze Pampers te zielone tutaj baby dry, sa jeszcze active fit i od urodzenia new baby... ogolnie wszystkie bardzo dobre, nie przemakaja. w Polsce jak bylismy uzywalismy Pampers premium care rowniez bardzo dobre. Ostatnio tez uwyzwalismy tych pomaranczowych(bardzo korzystna cena) nie przeciekalay,ale mialam wrazenie jakby szybciej sie napelnial. Huggies u nas sie nie sprawdzily non stop przelatywalo gora, moze u dziewczynek inaczej