Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penodninum

Tabletki dla faceta

Polecane posty

Gość penodninum

Witam. mam ze swoją dziewczyną następujący problem. Jak zaczynaja sie pieszczoty to wszystko jest okej, ale jak załoze gumke to penis odrazu zaczyna opadac i wiotczec. Nie jest to spowodowane stresem bo na poczatku tak było i własnie myslałem ze to przez stres ale mineło 3 miesiace i robimy to nadal z duzymi ograniczeniami. Poza tym jak juz uda sie zaaplikowac tam gdzie trzeba, to seks trwa moze 3 minuty. Czy sa jakies jednorazowe tabletki dostepne bez recepty? Chodzi o to zeby wypróbowac cos, czy bedzie lepiej, czy bedzie normalny wzwód i dłuzszy stosunek.

Gość gsfgg
nie stosuj niczego bez konsultacji z lekarzem czy seksuologiem wg mnie problem jest mimo wszystko w psychice

na początku każdy szybko kończy przeczytaj książkę "już nie będę taki szybki", a co do gumek to wydaje mi się ze to tylko kwestia przyzwyczajenia (choć mogę się mylić)

Gość penodninum
no ja ciagle mam taka nadzieje ze sie poprawi ale kurde jakos z oerspektywy czasu nie widze wiekszych zmian, nawet żadncyh :/ Ksiazke chyba sobie zakupie bo w sumie to jest młodziaszek jeszcze 20 lat wiec na tabletki zaczekam chociaz do 40 ;p

Gość kicia21.
camagra

poza tym w 3 miesiące to odbyliście raczej niewiele stosunków a początki niemal zawsze są kiepskie ;]

biedronka_bez_ogonka_ -> alkohol to kiepski pomysł jeśli chodzi o twardość :P mi się wydaje że to tylko brak doświadczenia bo ile doświadczenia można zdobyć we 3 miesiące tym bardziej że wątpię aby autor mógł odbywać stosunki codziennie ;)

Pewnie samo zakładanie gumki na ciebie tak wpływa. Sprawdź przed okresem jak będą nie płodne dni. A jak się boisz to są jeszcze dopochwowe środki antykoncepcyjne stosowane przed stosunkiem.

no ale wiesz.. mi nie chodziło, żeby od razu butle wydoić na stojąco całą :P tylko mała lampkę wina na rozluźnienie.. ale "stosunek przerywany" he he he a później będą kolejne tematy na kafe... :>

biedronka_bez_ogonka_ -> wątpię aby się na lampce skończyło :P a co do zabezpieczeń to przecież seks to nie tylko penetracja pochwy (bo przy takim trzeba się zabezpieczać, choć żadne zabezpieczenie nie daje 100% gwarancji) ;)

Gość penodninum
No myslałem o penigrze bo podobno jest całkiem nie zła i nie ma za bardzo skutków ubocznych, no i jest bez recepty ;p A co do alkoholu to moze i pomorze na jakis czas ale jak juz przeczytałem w ebooku "już nie będę taki szybki" to nie jest najlepszy pomysł ;p No a jeszcze nie pomyślałem o czymś takim jak prezerwatywy opóźniajace wytrysk, no ale to pomorze na zbyt wczesny wytrysk, ale na wzwód juz nie koniecznie :/

Gość penodninum
no postaram sie wziac wasze rady do głowy, ale z tego co wyczytałem to wszystko lezy w psychice, a tak poza tym to dzięki za pomoc, troche doswiadczenia i nauczę sie wszystkiego :)

zioła dostępne na allegro o nazwie DAMIANA I SAW PALMETTO.SKUTECZNOSĆ GWARANTOWANA

zioła dostępne na allegro o nazwie DAMIANA I SAW PALMETTO.SKUTECZNOSĆ GWARANTOWANA