Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil1002210

Ile czasu może podniecać BYŁA? (fotka mojej ex:(

Polecane posty

Gość wrrrrrrrrr
jak dla mnie blachara i tandeciara ale to tylko moje zdanie:) ciuchy chyba z bazaru:Omoże gdyby sie inaczej ubrała,zmieniła swój styl to byłoby lepiej... sorki ale ona by mnie wogle nie kręciła:O

Gość klaudia 1980..
Pasztet i w takich miniuwach chodzi??? boze chłopie daj sobie spokój ile ona ma lat ze sie tak ubiera...15??... i ona w takim stroju poszła potańczyć koszmar....nie wstydziłeś sie za nią?

Gość przeciez to wstawila
jakas babka a nie facet zeby uslyszec o sobie opinie tak miazdzacej sie raczej nie spodziewala

Gość klaudia 1980..
ja bym padła ze smiechu jakbym zobaczyła taką dziewczyne tak ubraną..wstyd na maxa...pozatym widać ze ona jest grubo po 20 roku życia,,wiec nie przystoi tak sie ubierać bo zrobiła z siebie posmiewisko A jezeli to jakas laska wystawiła to zdjecie ,,to ci pwiem musisz schudnac i zmienić styl ubierania...włosy widze masz ładne no i twarz chyba tez ale za wiele nie widać.

Gość ANKA102340
jak czytam te opinie, to od razu widac ile ZAZDROSCI figury i odwagi. owszem, zdjecie moze byc i sprzed 2-3lat, laska moze miec i ok.20lat, kazda w tym wieku [niektore i ponad ten wiek] ubieraja sie podobnie i dobrze. wg mnie - zajebista figurka, ciuchy typowo imprezowe i dobrze. wiekszosci facetom na pewno sie podoba, bez znaczenia czy jest blachara i jakie ma wartosci - mowie jedynie patrzac wizualnie. nie dziwie sie wiec, ze i Tobie tak dlugo trwa w umysle, pewnie sex byl dobry co:)?

Gość luciatka
ciut uda za grube ,ale śliczna jest

Gość barrakda...
i te kozaczki..:O a pasemka sa passe figura ok

Gość ANKA102340
ciuchy nalezy dobierac pod klub w jakim sie jest nie wiemy, czy byla w remizie, na techno party czy klubie z popem - nie interesuje mnie to, ciebie tez nie powinno wypowiadam sie jedynie obiektywnie odnosnie samego wygladu/figury, nie ciuchow ktora jest rzecza gustu prawda?

Gość barrakda...
no ciuchy to rzecz gustu jak na moj gust to ona pochodzi raczej z nizszej klasy spolecznej Ludzi z IQ powyzej 100 raczej sie tak nie ubiora sa wyjatki np. Doda oczywiscie :d

Dramat, nie kobieta. :D:D Uprzedzam dopierrdalankę - nie, nie jestem zazdrosna. Mam ładne ubrania. :D

Gość onyx0101
ja bym posuwal az milo:) super figurka:)

Gość barrakda...
to nie jest nawet kwestia pojeynczych ciuchow bo gdyby np. te abazurowa bluzeczke polaczyla z dzinsami - jezeli ma dlugie nogi wygladaloby to ok co do spodniczki..rewelacyjna nie jest, ale gdyby dobrala do niej jakas bardziej zabudowana bluzke wygladalaby przyzwoiciej te 2 rzeczy w polaczeniu wygladaja okropnie co do srebrnych kozaczkow ..z nimi sie nie da juz nic zrobic:D powinny wylodowac w koszu, ewentualnie moznaby je bylo zostawic na Haloween co by straszyc sasiadow :D

Gość barrakda...
*wyladowac

Gość no wlasnieeee
nic tu do siebie nie pasuje :o

Gość barrakda...
jezu no mialo byc azurowa oczywiscie :D

Gość barrakda...
a poza tym wg mnie autor kamil1002210 to ta sama osoba co ANKA102340 (ta co sie tak obruszyla, ze zazdroscimy :D) kamil1002210 ANKA102340 wstawila swoje zdjecie i nie byla nawet na tyle inteligentna, zeby podszyc sie pod inna osobe i calkowicie zmienic nicka :D :D

Gość barrakda...
ale jestem bystra :classic_cool:

Gość mmmm75431
posunal bym:) swietne uda, stroj nie wazny - i tak bym chetnie zdjal skad ona jest? moze w-wa?

Gość korers
bralbym, typowo w anal:) jakie miasto?

Gość jasmine234
moj byly napastowal mnie prawie rok:) cechy wspolne - kuszacy i extrawagandzki stroj, etc. takze... cos w tym jest!