Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdan

chrypa

Polecane posty

Polećcie coś na długotrwałą chrypkę, please! Od kilku tygodni kuruję się różnymi antybiotykami na zapalnie gardła, tchawicy i oskrzeli, ale cholerna chrypa nie chce mnie opuścić. Znacie jakieś super specyfiki?

Gość taaaaaaaaaaaaaaa
Jak tak długo sie leczysz i nie ma poprawy to powinnas zbadać krtań,struny głosowe. To nie jest normalne,by chrypka utrzymywała sie az tak długo. Ja mam chrypke całe zycie,ale to dlatego że mam brodawczaki krtani. Może u Ciebie zaczyna dziac się coś podobnego...

A jak to się objawia? Te brodawczaki? I bada to laryngolog? Mnie szlag trafia, mówię jak przepita baba, kupiłam Islę, kompletnie żadnej poprawy...

Gość taaaaaaaaaaaaaaa
objawiają sie wlasnie taką chrypką. Na to nic nie pomoże,jesli to sa brodawczaki,to nawet jak je usuną operacjyjnie chrypa i tak bedzie. Musisz isc do laryngologa,on powie Tobie w czym rzecz i dlaczego ta chrypa.

Gość pasekpomarańczowy
taaaaaaaaaaaaaaa ma rację! laryngolog, tylko on Ci pomoże, cokolwiek by to nie było. koniecznie do tego specjalisty!

Gość pasekpomarańczowy
taaaaaaaaaaaaaaa ma rację! laryngolog, tylko on Ci pomoże, cokolwiek by to nie było. koniecznie do tego specjalisty!