Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarmurkowaOna

Sprzedam CHANEL SUBLIMAGE krem

Polecane posty

Gość MarmurkowaOna

CHANEL SUBLIMAGE ESSENTIAL REGENERATING FLUID (complete anti-aging) Luksusowy fluid dla kobiet w każdym wieku. O konsystencji lżejszej od kremu i nie obciążającej skóry tak jak zwykły krem. Wygładzający i lekki dający delikatny efekt matujący. Planifolia PFA to szlachetne, naturalne składniki przeciwstarzeniowe pochodzące z unikalnych owoców botanicznych, które rosną w najdalszych zakątkach Madagaskaru (oczyszczone metodą CHANEL). Wskazuje dużą skuteczność przeciwko oznakom życia - zmarszczki, utrata jędrności. Skóra staje się gładka, pełna blasku, zregenerowana ożywiona oraz nawilżona. Stosować na dzień lub/i na noc na idealnie oczyszczoną skórę. Cena w drogeriach to około 500 zł , ja dostałam go w prezencie więc oferuję go w o wiele niższej cenie, produkt jest zapakowany w foliowym opakowaniu ,nienaruszony.

Gość MarmurkowaOna
up

Gość MarmurkowaOna
up

Gość karolllina1
Znacznie lepsze są kosmetyki Arbonne. Używałam kiedyś produktów Chanel. Mają wysoką ceną, ale u mnie się nie sprawdziły. O 100% lepsze są Arbonne, które są coraz bardziej popularne ze względu na jakość i na to, że są wegańskie. Tutaj http://www.rekowska.com są o nich informacje.

Gość gość
Arbonne uczulają i pozostawiają na twarzy wstrętne i bolące bąble, a wszystko przez chemię, jaka w sobie mają.

Gość gość
Co to są OWOCE BOTANICZNE?!? :O