Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DARULA

jennifer jestes?

Polecane posty

darula pokaż jak ty wyglądasz, chętnie zjem cię na śniadanko paszteciku... oj nie łatwo nie łatwo

Gość DARULA
tak o wyglad ci nie chodzi a przedb chwila pisalas o ryju..mentalnosc polakow dobrze ze nie wszystkie takie sa

skoro przestala robic z siebie idiotke, to mozna chyba juz normalnie rozmawiac nie ? zacięci jestescie

jak będę chciała to będę pisała o jej ryju i o czym chce. dzenia nie udawaj aniołka, na który topik z twoim udziałem by sie nie weszło piszesz ty to taka jestes tak wyglądasz taki masz ryj ty dzifko kurwo i cała artyleria wyzwisk. ja tam w twoja transformacje nie wierze hahahha i ty mi mowisz ze jestem powierzchowna

Gość DARULA
dziewczynko nie mam zamiaru pokazywac ci mego zdjecia myslisz ze tak latwo wyprowadzic mnie z rownowagi jak ciebie?? hahah potrafisz tylko jechac po osobie ktora juz zostala zjechana przez innych i nie jest w stanie sie obronic..to tak jak bys zabrala dziecku lizaka "paszteciku" CZUJ SIE MOCNA CHOCIAŻ NA KAFE

Jenni, a tu ploty krazyly, zemialas wypadek samochodowy... ''Never argue with an idiot. They will bring you down to their level and beat you with experience." Nie mam polskich znakow

Wiesz, twoje zdjęcie mi lata wiem jak wygląda pasztet... Została zjechana przez własną głupotę, uwarza się lepsza od innych, ciągle kogoś wyzywa, udaje bogatą a innych wyzywa od biedaków. Czemu bronisz jej, a np nie tych którym dała w kość mówiąc że są biedni, a jeśli tak to co jej do tego, albo czy postawiła się w ich sytuacji. Więc czemu mam myśleć o tej tępej strzale i przyklaskiwać jej jak ty lizusie że jest wspaniała. biedna dzenusia przeszła przemiane a wstrętnie szuje się jej nie potzrebnie przyczepiły. SKOŃCZ swoją gadkę

Gość DARULA
JENNY SZKODA MI CIE ZE wszyscy tak po tobie jada ale niestety zasłużyłaś na to nikt nie lubie ludzi ktorzy chwala sie czyms czego nie dokonali sami i uważają sie za lepszych niestety 1 wrażenie jest najważniejsze

Gość DARULA
ursaminor "wróć do tematu" i naucz sie czytac. pisze o wygladzie, a ty powiazujesz te sprawy;/ znalazła sie star a w rzeczywistości szara mysz

Gość DARULA
hahha "c"iebie paszczurze;D

Nie wiem jak możesz mówić że jestem szarą myszą skoro mnie nie widziałaś, no ale widać umiesz... Revlonek widzę że Ty jesteś na poziomie dżeni

Gość bo dzeny zdemaskowana
bo ja zdemaskowali i teraz dupe kazdemu lize hehehe dzeny dla twojej wiadomosci jeszcze wiecej fotek dotrze do twojej rodzinki hehehe

Gość DARULA
URSA MINOR jaka ty jestes wsteczna...mowisz mi ze jak moge ocenic twoj wyglad skoro cie nie widzialam a przed chwila co mi napisalas( nie potrzebuje zdjecia wiem jak wyglada pasztet) strzel sie w łeb moze zmądrzejesz

nie obchodzi mnie do czego sama doszła czy z pomocą kogoś i szczerze to wisi mi to. rozumiem, że jak ktoś nie kupił sobie domu tylko mieszkanie w bloku to jest nieudacznikiem i dzenia moze napisac patrzcie biedaki jaki mam dom??? niech napisze ze to jej dom bedzie inaczej odbierana. widze ze ty masz niską samoocenę skoro w każdej wypowiedzi piszesz i mnie pasztet i paszczur. słodkie :)

Odpowiadam młoda damo na twoją zaczepkę, skoro stwierdzasz że jestem pasztetem śmiem wywnioskować że sama właśnie tak wyglądasz i dlatego po mnie jedziesz. proste rozumowanie a sprawia Ci to tyle kłopotów

ursa, ale Ty chamska jestes :P ja CI nic nie powiedzialam a Ty do mnie ze jestem na poziomie Dzeny o.O