Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani panikara

przeszczep tłuszczu na twarz - gdzie?

Polecane posty

Gość pani panikara

Hej, ostatnio słyszałam o metodzie przeszczepu tkanki tłuszczowej pod skórę twarzy. Chciałabym zrobić taki zabieg, tylko nie bardzo orientuję się w klinikach w Warszawie. Możecie mi polecić? Nie lekarzy, a kliniki. I proszę tylko o kliniki w Warszawie . Z góry dziękuję za odpowiedź. Aha i jak któraś korzystała z takiej metody, to dajcie znać :)

tysiące dzieciaków z głodu umiera, a ty sobie bedziesz tłuszcz z dupy na morde przeszczepiać

Gość pani panikara
Proszę o poważne odpowiedzi...

Gość pani panikara
jeśli nie interesuje Was temat chirurgii plastycznej, to po co w ogóle wchodzicie w ten wątek... I się wypowiadacie?

Gość do stiffler
Jak jesteś taki mądry to przestań wydawać kasę na swoje rozrywki, albo na papierosy, alkohol, przestań w ogóle kupowac niczego oprócz jedzenia, a reszte pieniędzy wysyłaj do Afryki, bo dzieciaki głodują! Zastanów się co piszesz

Gość pani panikara
Chyba dlatego, że Ci się nudzi Stiffler. I proszę mnie nie obrażać. Nie jestem próżna. Jest możliwośc, abym poprawiła swój wygląd, mam na to przeznaczone pieniądze, więc czemu miałabym tego nie zrobić? Bo dzieci w Afryce głodują? Sorry, w takim razie może zrezygnujmy ze wszystkich płatnych przyjemności?

ja nie mówie, żeby rezygnować z przyjemności, ale to już jest fanaberia i szczyt próżności. Są ludzie niepełnosprawni, chorzy, nie mają nóg, rąk - oni sie mogą martwić wyglądem, ale ty jesteś próżna i za dużo czasu poświęcasz na patrzenie w lustro.

i nie tylko dzieci w afryce głodują,ale te, które są wokół ciebie w Polsce, ale przecież nawet tego nie zauważasz, bo widzisz tylko czubek swojego nosa.

Gość pani panikara
A może dla kogoś innego fanaberią i szczytem próżności są Twoje przyjemności? Nie masz prawa mnie oceniać, bo nawet mnie nie znasz. Zdaję sobie sprawę z tego, że są ludzie bez rąk i nóg, głodne dzieci, biedni ludzie. Ale ja osobiście nic na to nie poradzę. Mój wkład może być jedynie w zbiórki pieniędzy, czy żywności i to robię. Adoptowałam również dwójkę dzieci, które bardzo kocham. Myślę, że mam prawo pomyśleć czasem o sobie. I to, że pieniądze wydam na zabieg, a nie na wycieczkę do tropików, to jest moja sprawa. A Ty jesteś przemądrzałym, nudzącym się facetem, który uważa że wszystkie rozumy już pozjadał i wszystko wie o życiu. Z tego co widzę wchodzisz na najnowsze tematy i krytykujesz wszystkich i wszystko. Przypominam. To jest wątek CHIRURGIA PLASTYCZNA. Jeśli nie masz z nim nic wspólnego, to nie wypowiadaj się. Żegnam.

Gość pani panikara
nikt mi nic nie doradzi?

Gość pani panikara
No tak, nikt nie pomoże oczywiście...

Gość do nicka p
te co dużo krzyczą o głodujących najczęściej nic nie robią. Przeszczep tłuszczu to przestarzała metoda.Tłuszcz nierówno się wchłania,najlepiej zrób zastrzykami tak jak Rusin,sablewska,Górniak i inne. Np surgiderm i inne ...

Gość pani panikara
Ok, dzięki, wezmę pod uwagę również te metodę, myśle, że najlepiej by było zapytać też lekarza co poradzi. No ale właśnie dlatego proszę tutaj o podpowiedzi :) Póki co szukam na innych forach również, bardzo zróżnicowane odp

Gość SalbĘ. Widuje w Skinclinic
Wiec pewnie tam ja zrobili tak na cacy

Gość ten skinclinik
hm... kusi kusi :)