Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 280428

odstawienie nuvaringu

Polecane posty

Gość 280428

czesc dziewczyny, chcialam troche uslyszec od was czy ktoras z was miala podobna sytuacje. 3 lata temu po urodzeniu dziecka zaczelam stosowac nuvaring, przez 2 lata bylo wszystko ok, naprawde zadnych dziwnych akcji, szczerze polecalam wszystkim znajomym,a przez ostatni rok zaczely sie obrzeki nog, jakies pajaczki no i tycie-a doadam ze dieta bez zmian,dbam o kazdy kilogram i aktywnosc fizyczna...-najpierw przybylo kilo,potem dwa potem trzy,nie wiem skad nie wiem jak wiec zdecydowalam sie odstawic nuvaring,i serio-nogi juz nie bola,ubylo mi od razu 2 kg,jakos lepiej sie czuje i libido tez w gore.moj ginekolog mowil ze po pierwszym miesiacu od odstawienia nie zachodzi sie w ciaze gdyz jajniki sa przyzwyczajone do antykonc itp wiec wrzucilam na luz z mezem przez ten pierwszy miesiac. ale jakies kilka dni temu powinnam juz dostac miesiaczke a poki co nawet mi sie nie zanosi ( znam siebie i wiem kiedy sie zbliza, wiecie pewnie o co chodzi ) nie mam zadnych plamien itp po odstawieniu nuvaringu. pare dni temu pobolewalala mnie lekko okolica jajnikow ale maz mnie uspokaja ze przeciez musza same zaczac pracowac itp wiec nic sie nie dzieje. ale ja tam wole posluchac opini innych dziewczyn-moze ktora z was miala podobny przypadek? troche sie przerazilam, bo podpalam papierosy i ostatnio troche drinkow sie trafilo...ciaza w planach jest ale dalekich,boje sie zrobic test. poopowiadajcie mi cos

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować