Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna3

Spodobał mi się bez wzajemności?!

Polecane posty

Gość smutna3

Jest taka sprawa, że napisałam niedawno do chłopaka, który mi się od dłuższego czasu podobał. Nie znam go, mam tylko wrażenie (intuicję), że jest fajną osobą. Gdy do niego napisalam popisalismy trochę, dowiedział się kim jestem itd. Jednak od tego momentu nic do mnie nie napisał. Minęło jakieś 5 dni od tego. A w szkole nie ma nawet okazji by się spotkac spojrzeniami bo jak go widzę to tylko z daleka.. Nie wiem co mogłabym jeszcze zrobić. Czy wypada do niego napisac jeszcze? Bo w szkole pierwsza się nie odważe zagadac;/ i jeżeli bym napisała do niego to co bym mogła takiego napisać? By się nie narzucać. Cały czas siedzi on w mojej głowie. Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i proszę napiszcie jakieś rady. Mam wrażenie, że po prostu nie jestem w jego guście ale to czemu nie mógł odpisac np: ''przepraszam ale mam dziewczynę'' albo '' Przykro mi ale nie'' Mam wielki mętlik ;O Co wy byście zrobiły na moim miejscu ? Z góry dziękuję:)) Mam 17 lat.

Gość zabiłam pajonka
Napisz, nic nie stracisz, a możesz zyskać. Nie wiem, hej, co słychać, i wyznaj mu ze podoba Ci sie, itp. No bez jaj my mamy Cie uczyć lampucero :)

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
Bożeeee jakie te gimnazjalistki są głupie!!!!!! Urzekła mnie Twoja historia poraz 10 ... lubię to 😘 😍

ale coś Ci powiem : Naprawdę myślisz,że O chciałby spotykać się z taką wariatką?Jak Ty go prześladujesz tak samo jak piszesz 100 tematów w ciągu dnia to krzyż na drogę,ciao 🖐️

Gość smutna3
O co Ci chodzi?! Jeżeli nie chcesz pomóc to się nie wypowiadaj. Czy to takie trudne?! ;/

ale dziecko drogie,po to jest forum a ja właśnie Ci pomogłam :) ktoś Cię musi uświadomić wreszcie. Czemu po prostu nie odswieżysz jednego ztamtych tematów,tylko zakładasz 5 nowych w ciągu dnia,why?

Gość smutna3
Bo na stare wątki nikomu się odpowiadać nie chce?

Gość smutna3
no to odswiezam, pomoże ktoś jeszcze??

Gość smutna3
moze nie potrafię?