Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam sznas na nic....

Nie mam z czego żyć , muszę zostać prostytutką

Polecane posty

Nie widzę innego wyjścia , zawalilam studia , rodzicom o tym nie powiedziałam , zadłużyłam sie u Providenta ,dałam mu sfałszowane zaswiadczenie o pracy ,obejrzał i dal kase , napozyczalam od kolezanki i kolegi ... 800 i 3000 zł. Nie mam za co zapłacic za pokoj ktory wynajmuje ,uzgodnilam z wlascieielką ze do konca miesiaca dam kase za ostatnie 3 miesiące , ciagle jej sciemniam ze czekam na przelew. Poryczałam sie wczoraj :( Nie wiem skad mam to wszystko wziac ,same problemy nic mi sie nie udaje :( Musze chyba sie sprzedac a potem sie zabije

Gość ohjikmngy
powodzenia

wiem ,że jestem żałosna ,ale sami widzicie jak się potoczyło moje zycie . Jestem śmieciem ,nic nie wartą kretynką , nie wiem po co się pchałam na te studia ,trzeba było siedzieć w domu

Gość IMO13730
Kobiety zawsze maja jakieś opcje - facetowi w takich sytuacjach pozostaje tylko sznur na szyję...

Gość dddhhdhdhh
albo muszą sprzedać nerke

Gość IMO13730
ja sprzedam jądra

Gość szara moria
a nie mogłabyś na jakis czas zatrzymać sie u kogos z rodziny lub przyjacioł albo przyznać sie rodzicom do swojej sytuacji?

u rodziny? niby u kogo , mam małą rodzine i raczej skłoconą ze sobą , z nikim sie nie kontaktujemy a rodzicom nie przyznam się ,nigdy i tak mają sporo problemów. To juz w sumie postanowione,spotkam sie kilka razy ,jakoś to przeżyje :/

Gość lepiej teraz to wyprostować
przyznać sie, przeprosić niż brnąć w to bagno, z którego wyjść już trudno potrzebujesz kogoś, kto Ci pomoże, ale jest jeden warunek, MUSISZ przestać kłamać

Gość matolek
z kad jestes?? szkoda mi takich ludzi?:( mam duze znajomosci moze bede mogl cipomoc

Gość szara moria
i te kilka razy wystarczy żeby pospłacać długi ? Powiedz, jak zamierzasz znaleść klientów? Jeśli decyzja jest juz podjęta,musisz nastawić sie na to ze moze byc naprawde paskudnie i moze byc ci trudno sie przełamać przed seksem z obcym facetem, tłustym albo starym...

aha, czyli już postanowione glupia jesteś, i głupia zostaniesz

Myslisz ze zostac prostytutka jest tak prosto ? To trzeba umiec. Popatrz tez ile jest ofert dookola. Czym przebijesz inne oferty ?

Jakim tłustym i starym ? Do porstytutek chodza tylko chlopcy jak aniołki i placa 5000 miesiecznie wylacznie za chodzenie do teatru i restauracji.

może dać na początek dumpingowe ceny :O

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
kurwa wiesz,ja tez coraz czesciej nad tym myśle,albo nad sponsorem,same długi,mam jeszcze 5 dni na zapłacenie zaległego czesnego za szkołę .. Najgorsze jest to,że nie ma nikogo kto mógłby pomóc,człowiek jest sam, odechciewa sie zyc:( znam to.

Gość może miał na myśli
Czym przebijesz inne oferty ? a co tu przebijać skoro wszystkie tego typu oferty są takie same

Gość uuuhh444
Cieawe jak wy obie chcecie isc do mieszkania jakiegos obcego faceta? To nie bedzie miły ladny 18letni chlopczyk tylko na 99 % procent napalony rozwodnik albo żonaty z dziwnymi zyczeniami , alkohol by mogl pomoc ale nikt alkoholiczki nie dotknie zwlaszcza narąbanej. Znajomi chyba moga poczekac ze spłatą ? Jesli masz laptopa, telefon , drukarke ,perfumy inne wartociowe reczy to postaraj sie to sprzedac na allegro i znalezc na poczatek byle jaką prace zeby chcoiaz miec cos kasy

Gość szara moria
najgorzej moze byc jak 'klient' zauwazy ze nie masz doświadczenia ani ewentualnej ochrony i moze naprawde cie skrzywdzić. weź tez pod uwage różne dewiacje, sado-maso itp

ja nawet nie mogę sprzedać komputera bo nie jest mój,tzn teoretycznie jest...ale jest na raty. Kurwa wiecie co pierwsyz raz jestem pod ścianą,nie wiem co zrobic ,to jest beznadziejna sprawa.

Wy tak piszecie,ja np wiem,że to jest niebezpieczne itd...ale wiecie co człowiek jest w stanie zrobić w akcie desperacji?jak nie ma ratunku?

Gość szara moria
z jakiego jesteś województwa? moze moge pomóc poszukać ofert pracy?

Gość matolek
pytam z kad jestes

autorka zniknęła :(

Gość matolek
wiem ze smieszne ale prawdziwe a ty z kad

ja pomorze.

Gość nie radzem/
Ja na 1roku studiow sie spotkalam z dwoma ,sam seks oralny i raczej nie chce o tym pamiętac :O tez nie mialam z czego zaplacic za szkole , pensja wsytarczala na jedzenie i mieszkanie a rodzice mieli kredyty i zero kasy

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnanp
A na Internet to macie z czego płacic ? :D

Gość matolek
wiem ze smieszne.... daleko masz do drawska pomorskiwego?

wiesz co,pałuj się - najlepsza riposta - internet,no jesteś błyskotliwy w chooj :O Teraz internet może mieć każdy,także takie pierdolenie z doopy jest bezsensu,to wchodzi (wlicza się) do rachunków.