Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam sznas na nic....

Nie mam z czego żyć , muszę zostać prostytutką

Polecane posty

Gość dziewczynyy nie robcie
kobiety to bezbronne istoty,przynajmniej większość,przecież ona by sie zagubiła w tym świecie juz nigdy nie wróciła by do stanu sprzed..

dziewczyno nie gódź się...coś ci zrobi,później bedziesz żalowała,ze zniszczyłaś swoje zycie. a jak cie gdzies wywiezie?

Gość matolek
nie..sluchaj ja nic jej nie chce zrobic....zlego

ironizujesz? co to za aluzja '.... zlego?'

Gość ile ci brakuje kasy
moge ci pomóc, dam ci prace

Gość matolek
nieee... cholera nie mam nic zlego na mysli

taa a potem ją gdzieś zostawisz albo co gorsza wywieziesz,albo nie dasz jej zyć. Zadnej kobiety nie powinno sie skrzywdzić! 😠

o następny,da jej prace gdzie? w burdelu?tyrać na alfonsa?:O

Gość matolek
sluchaj... nie mam dziewczyny lohohoho.mam swoje potrzeby prawda? ona potrzebuje pieniedzy i chce z kims to zrobic wiec chyba lepiej by ona trafila nakogos normalnego delikatnego i w miare w swoimwieku.a nie na starego ktory bog wie co by chcial... wiem co robie i nikomu nie wyżądze krzywdy

Gość ja mam 18 lat
i rodzice wyżucilimnie z domu:( tez o tym mysle matolku a delikatny jestes??:(

jasne,czemu jakis mlody facet mialby sponsorowac młodą laskę,ludzie wiecie co?traz nie ma uczciwych ludzi,ona glupiutka,młoda i naiwna pewnie by sie dała nabrać.skoro jestes taki mlody to ile masz lat?i skad masz siano?

Gość ja mam 18 lat
25

Gość o bozeeeeeeeeeeee
wiecie co ja tez mam problem,zle pokierowalam zyciem i wszystko sie za mną ciągnie,wszystkie konsekwencje,tez mam 18 lat,zamiast uczyc sie dziennie ucze sie zaocznie,huj - wisze z kasą za pare miechów w szkole,tez mam na to kilka dni,jestem w syt bez wyjscia,ale wolałabym chyba umrzec niz sie sprzedac.

Gość o bozeeeeeeeeeeee
ktos zapomniał zmienic nicka.

Gość matolek
no i jak pisałem, drobiu, jajek, miesa nie żałuje. z pusta torba wracac nie bedzie. nawiozlbym jej ziemniakow, cebuli, burakow na cały rok by miała co jesc.

Gość kristinek
jasne zboki jedne

Gość matolek
o cholera ale wpadlem:P

Gość matolek
mam 24 lata i jestem rolnikiem, mam duze gospodarstwo rolne

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
widzę,ze nawet tutaj nie ma szczerych ludzi

Gość annanna2222
przestancie tak pisac.. ja tez bylam w trudnej sytuacji a jakos zyje. wszystko sie ulozylo, dlugi posplacane. z tym ze ja wyjechalam do anglii i dla mnie to jedyna opcja wtedy byla. nie macie do kogo wyjechac? dla was tez by bylo to dobre. jak cos to ja moge komus pomoc, przenocowac czy pomoc szukac pracy. glowy do gory

Gość kjdbsk
kto płaci kobiecie za sex ? jakis oblech , staruch , popierduła ... kazdy inny ma go za darmochę i to w ilosci jaką chce

Gość o bozeeeeeeeeeeee
mnie to sie marzy zeby wyjechac na wakacje do pracy za granicę,ale kurwa nie mam zadnych wtyk niczego nie mam,mialam isc z koleżanką do pracy a ona nawaliła.

Gość bbbbbbbb
Kiedyś, jak jeszcze chodziłam do sredniej nie miałam za co opłacić internatu, rodzice nie chcieli mi pomóc, poszłam do kafejki i znalazłam pomysł. Do dzisiaj nie wierzę, że t=byłam taka głupia i naprawdę miałam mnóstwo szczęścia, ze ten facet z internetu nic mi nie zrobił. Byłam dziewicą, a jestem trudnym przypadkiem, w kazdym razie tak zaciskałam mięśnie pochwy, że nie mógł we mnie wejść. Zapłacił mi wtedy 200 zł, za nic! Spotkałam się z nim potem jeszcze raz, historia się powtórzyła. Wyrzuciłam to z pamięci, nie wierzę w to, ze to zrobiłam, nikt o tym nie wie. Sama dla siebie jestem dziwką, mimo, ze nie było seksu. Samo rozebranie mnie i to, ze próbował wepchnąc mi tego swojego kutasa było straszne. Ze wstydu piszę jako pomarańcza, na codzień jestem pod czarnym nickiem.

Gość matolek
Jeśli nie chciała bys seksu ze mną, to mogla byś pomuc mi doić krowy i karmić świnie.

Gość o bozeeeeeeeeeeee
no właśnie,przeciez to zostaje w psychice! :( ja tak samo nie moge teraz na nikogo liczyć,kazdy mowi,ze to mój problem no i w porządku...

Gość ile ci brakuje kasy
kuźwa jestem kobietą i gdyby dziewczyna zgłosiłaby się do mnie to bym jej pomogła :o ale i tak ten temat to prowokacja

Gość ciekawski@onet.pl
właściwie po co ten temat założyłaś?

Gość matolek
mam gospodarstwo ROLNE swinie kury i kaczki tylko na własny użytek, tera przed swietami bedziemy bic no ale nie to nie ja sie nie napraszam 🖐️

Gość justina90r
ja w 3 liceum spotkalam sie z 35 latkiem, wydalam kase na glupoty nie wiem co mnie podkusilo,chodzilam do prywatnej zaocznej , mialam oplacic czesne za 2 msc inaczej nie dopusciliby mnie do matury. Weszlam na czat mielismy sie poznac pogadac, spotkalismy sie pod galeria, wsiadlam z nim do auta i zmusil do 'loda' mi juz bylo wszystko jedno, chchalam dostac kase i uciec. Z zadnym facetem sie nie zwiaze, brzydze sie ich i seksu ;/

Gość brapiweniedzytotal
ja nie mam dlugow i tez sie nad tym zastanawiam chlopakowi daje zadarmo on mi nic nie kupuje nie daje nigdzie mnie nie zabiera jestem z nim 7 lat a jelsi mialabym sponsora to przynajmniej z dawania du.. mialabym przyjemnosci i do tego kase a od mojego facet anic nie mam moj facet moze sobie kupowac co chce ja niestety grosze zarabiam dziwie sie bo zarabia bardoz duzo a niestety nic mi nie kupuje chyba jest chytry eheh a w mojej pracy to mi wystarcza tlyko na jedzenie i jakies malutkie rachunki a zeby sie ubrac gdzies wyjsc to juz niestety :( Szukaj sponsora przynajmniej bedziesz miaal kase po co masz kolesiow dawac za darmo