Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azalia20

usunąć nie chciane dziecko?

Polecane posty

witam.piszę tutaj bo szukam pomocy w podjęciu ciężkiej decyzji. mam dziecko z chłopakiem z którym rozstałam się w ciązy, 3 miesiące temu poznałam chłopaka w którym szybko się zakochałam,ale budowałam ten związek na kłamstwach(gdybym mogła cofnąć czas na pewno bym to zrobiła) rozstaliśmy się ale dowiedziałam się pare dni temu ze jestem z nim w ciąży a nie chce z nim być na siłe że łączyło by nas tylko dziecko. On bardzo chce żebym usuneła bo nie widzi mojej dalszej przyszłości samej z dwójką dzieci z różnych ojców ja też tak uważałam ale w najbliższym czasie wyjeżdzam na drugi koniec polski do rodziny żeby to wszystko przemyślec na dzień dzisiejszy ja bym nie usuneła gdyż boję się że potem sobie nie poradzę z tym psychiczne,wiem ze jak bym została na stałe u swojej rodziny to by mi pomogli a ja nie miała bym wyrzutów sumienia do końca życia bo wiem że nigdy o tym bym nie zapomniała.bardzo proszę o wasze opinie na ten temat.

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
wybacz ale najlepiej to będzie jak usuniesz spację w temacie.

Gość ciamajda nie jestem
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😠😠!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie usuwaj!!!
nie podejmuj decyzji, bo facet tak chce! skąd wiesz czy pozniej coś mu nie odbije i np. zostawi Cię?? jeśli już nie chcesz tego dzidziusia, to urodź i oddaj do rodziny zastępczej naprawdę, zabijanie maleństwa to najgorsza z mozliwych dla Ciebie opcji, bo widać, ze masz już wątpliwości wyrzuty sumienia miałabyś do konca życia i wiesz, gdyby tak się dało, chętnie wzięłabym tego nie chcianego przez Ciebie maluszka, bo sam anigdy dzieci mieć nie będę

Co Ci mam powiedzieć??? Chcesz zabić małego człowieczka bo do ginekologa nie mogłaś pójść jak już lubisz tak bardzo seks. Zabijesz dziecko bo w życiu Ci nie wyszło?

Gość ines73
sama sobie juz odpowiedzialas...czego oczekujesz? pochwaly?- idz usun albo negacji?-nie rob tego...znasz siebie i swoja psychike- jesli uda ci sie o tym zapomniec to zrob to -a jesli pozniej bedzie to za Toba chodzic-a bedzie...to wez na siebie odpowiedzialnosc i szukaj kogos kto cie pokocha razem z dodatkami....a teraz zyj dla Twwwwoich dzieci i siebie...

Gość tak to jest..........
Niezła szmata z Ciebie____________TYLE

Gość też coś
pytasz się nas czy możesz wykonać wyrok śmierci na własnym dziecku? W Polsce nie ma kary śmierci więc będzie to zabójstwo.

Gość też coś
planować rodzinę należy przed rozpoczęciem współżycia. Nie mów, że to przypadek, że nie wiedziałaś, że w ten sposób zachodzi sie w ciążę. Tak samo może powiedzieć morderca, ze nie wiedział, że ktoś umrze od ciosu nożem w serce. I co uniewinnisz go?

Gość nie słuchaj nawiedzonych
skrobnij zygote albo się będziesz całe życie męczyć samotnie z dwójką bachorów

Zrobisz jak chcesz. Pamiętaj że do Ciebie decyzja należy. Ja urodziłam córkę w wieku 19lat i wiedziałam że będę ją sama wychowywać i wcale nie żałuję mojej decyzji. Ona ma teraz 10 lat i jest całym moim światem. Parę razy słyszałam od jakiegoś dupka że gdyby nie moja córka to już dawno miałabym męża i rodzinę, ale ja tego tak nie wiedzę. Cieszę się że ją mam i tyle. A ta w ogóle dzieciaki to nie bachory!!!!!!!!!!!!

Gość jjfghgty
Po co się dupczyłaś ? nie wiesz że wynikiem tego jest nowe życie? Sex jest dla odpowiedzialnych ludzi Usuń co tam człowiek,zabij