Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8ioioiuoiuooiu

Współczuję kobietom, które mają rozmiar stopy większy niż 38

Polecane posty

Gość 8ioioiuoiuooiu

Zero kobiecości :(

Gość jesteś nim czy nią?
dlaczego zero kobiecośći?

Gość oioioioi
wspolczuje facetom którzy mają rozmiar stopy mniejszy 40,zero "męskości" :P

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
a ja współczuję karłom kurwiszczu jeden, jak karakan ja pierdole... wyobraźcie sobie koniówe 178-180 z nogą 36 ja pierdole to dopiero ewenement natury.

Gość 8ioioiuoiuooiu
Kobieta o wzroście 180 to już w ogole porażka. Za to stopy w rozmiarze 36 czy 37 są super

Gość ertfg54g
ja mam 29 i co? ty pewnie masz 35 jak moja kolezanka:d nie moze normalnych butów kupic tylko dzieciece:D LILIPUTEK I KURDUPEL! HAHAHAHAH

Gość wspolczuje sfrustrowanym
karakanom ktore wkladaja swoim karakaniastym facetom o rozmiarze stopy 40 ta swoja male cuchnaca stope w anusa.

Gość BUAHAHAHHAHAHHA
Pierwsze słyszę :) 35 można dostać zarówno w tanich sieciówkach jak i drogich sklepach :)

Gość ertfg54g
*39 SORRY

Gość jesteś nim czy nią?
ten człowiek jest młody ten który pisze o tych stopach jak mało faceci wiedzą o prawdziwym pożądaniu kierując sie wyłącznie rozm. stopy, dupy, cycka ale to pisza faceci jeszcze młodzi, to należy im wybaczyć prawdziwa namiętność rodzi się w oczach w umyśle ale to jeszcze 20 lat do poznania

Gość BUAHAHAHHAHAHHA
Poza tym to śmieszy mnie, jak obruszyły się posiadaczki wielgachnych gir :D Autorze, podziałałeś tym tekstem jak płachta na byka :D O razu widać kto ma kompleksy ;) Teraz bedą się kłócić a kobieto z rozmiarem stopy 37 nzywać "karłami" :D

Gość egtrgea
ja mam 41 i żyje. wyobraz sobie nawet ze czuje sie mega sexiii. niech cie teraz zal w dupe scisnie :D:D:D:D

Gość 8ioioiuoiuooiu
Co ma mnie ściskać ;) Może i czujesz się "sexii" ale to, że masz aseksualne stopy to już inna sprawa. Ciekawe ile masz wzrostu :P :classic_cool:

Gość jesteś nim czy nią?
ja współczuje z kolei twoim partnerkom dobór kobiety na podstawie rozmiaru stopy mam nadzieje że w życiu się z takim kimś nie spotkam i co kobiety z rozm. stopy maja je sobie oszlifować, zabić się ? Dlaczego tacy ludzie jak wy w ogóle istnieją? Wstyd mi że żyjecie. Pozdrawiam serdecznie.

Gość 8ioioiuoiuooiu
"Wstyd mi że żyjecie" Toibe powinno być wstyd, że piszesz takie rzeczy. Niech sobie mają nawet rozmiar 45, to nie mój problem

Gość jesteś nim czy nią?
Dobrze że ci wstyd za ten temat i traktowanie kogoś ,,A,, z powodu stóp. Zabolało, niestety taka jest prawda. Ludziom coraz bardziej odwala, pustaczeją a mi wstyd że w takim jałowym świcie i społeczeństwie przychodzi żyć. ,, Kiedy byłem małym chłopcem płakałem że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać kiedy zobaczyłem dziecko które płacze bo nie ma stóp.'' Ile masz lat, a wyjasni się twoja głupota. I przeczyta to 16 latka i będzie mieć traume bo ma stope 39. Wstyd mi w dalszym ciągu że żyjesz.

Gość 8ioioiuoiuooiu
Co mnie miało zaboleć? Które słowo w tym anonimowym tekście zakompleksionej desperatki? :( No i dlaczego ci wstyd, że żyję? Jaki masz na to wpływ? Poza tym uważaj na słowa :P Wyraziłem swoje zdanie i tyle. Jeden lubi blondynki, drugi woli brunetki. Ja lubię stopy, nie kajaki. W czym problem? :D :classic_cool: 🖐️

Gość jesteś nim czy nią?
8ioioiuoiuooiu Co mnie miało zaboleć? Które słowo w tym anonimowym tekście zakompleksionej desperatki? No i dlaczego ci wstyd, że żyję? Jaki masz na to wpływ? Poza tym uważaj na słowa Wyraziłem swoje zdanie i tyle. Jeden lubi blondynki, drugi woli brunetki. Ja lubię stopy, nie kajaki. W czym problem? Hahahah Cieszę się że nie zachowujesz animowości pajacyku. Gdybym była zakompleksiona z tego powodu, człowieku, dziecko. Życia nie znasz. Wstyd mi bo nie mam na to wpływu-niestety- a takich jak ty roi się pełno i to jest skandal i takie mamy społ. - idioto formułuj swoje opinie w miarę merytorycznie, to jakby ktoś napisał-wspólczuje wszystkim brunetom, bruneci do gazu możesz woleć, ale tobie gówno do stopy 40 nie chodzi mi tylko o stopy zbyt głupi temat żeby się czepiać, ale chodzi mi ogólnie, że świat składa się z takich imbecyli którzy wymyślą jakieś kretynizmy i zarażają młodsze kolżenaki marnuje czas na takie coś jak ty

Gość IMO13730
Ale elaborat! Nie tłumacz sie laseczka...

Gość jesteś nim czy nią?
tłumaczyć się takim pchełom, chłopcze :classic_cool:

Mam rozmiar 40-41, zależy od rozmiarówki i jakoś nigdy nie uważałam się za nie kobiecą ani inni mnie tak nie uważali. co za poje*ane pytanie, kto takie coś wymyśla?? Nie jestem kurduplem żeby mieć rozmiar 35, mam 176 cm wzrostu i chyba muszę się na czymś utrzymać? ;)

Gość IMO13730
JAK KIJ W MROWISKO! Z tym jednym szczegółem, że mrówki w tym kopcu mają wielkie stopy!

Gość jesteś nim czy nią?
🖐️ imo jestes za głupi zeby pojac ten moj elaborat ? jestes chodzi o sposob myslenia w ogole, ale ty nie myslisz wiec co ja chce alez gloopota nie boli, oj nie 😭

Gość anusiak-374587345
przepraszam , ze pytam o to tutaj ale mam maly problem:( nie uczylam sie nigdy jezyka angielskiego a chcialabym wiedziec oc oznacza zdanie :How is school going? moze ktos mi pomoc?

Gość IMO13730
Nie złość się laseczka. Nie Twoja wina, że stopy odziedziczyłaś po tatusiu.

Gość jesteś nim czy nią?
anusia=imo na poziomie calkiem twoim zaraz umre, dluzej nie bede i nie chce takich zer czytac 😭

Gość aneta wawa
ja mam 40/41 i jakos sie n ie spotkalam nigdy z krytyka, jedynie z trudem znalezienia rozmiaru czasem ;)

Gość jesteś nim czy nią?
no wlasnie imo o tym mowie, jestes zbyt glupi zeby czytac miedzy wierszami, nie chodzi o stopy stopy a ten stopy i chuj glupi i chuj nie moge sie dluzej torturowac tym forum pozdro 🖐️