Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abr1@vp.pl

czy jestem w ciąży ?

Polecane posty

HEY WSZYSTKIM podczas dni płodnych kochałam się z chłopakiem mam regularną miesiączkę cykl co 29 dni miałam słabe miesiączki ostatnio dwu dniowe plamnie , ból podbrzusza kilka dniowy , rozdrażnienie , temp 37.3 , ból piersi oraz powiększenie , widoczne żyłki na piersiach , bóle głowy oraz kręcenie się w głowie, wystąpiło krwawienie , zmęczenie , senność całymi dniami , apetyt różny , nudności , wymioty, brzuch wzdęty Co o tym sądzicie ??? Piszcie...

Gość vbm
kurwa sama nie wiesz a my mamy wiedziec? :O:O

Gość Ania P
zrób test. ta tem mnie niepokoi,bo w ciąży jest właśnie taka,tzn powyzej 37 stopni. a @ ci się spoznia?

Są testy, które pokazują prawidłowy wynik już po kilku dniach od ewentualnego zajścia ;) Jednak, jak wiadomo, nie ma technik nieomylnych - jeśli masz jakieś zapalenie, torbiel, bierzesz leki itp, test może nie wyjść prawidłowy. Lepiej wykonać badanie krwi. Test wykrywający hormon hCG w surowicy krwi może wykryć ciążę właściwie ze 100% dokładnością już w tydzień po zapłodnieniu. Kosztuje to około 25 zł, nie ma się co męczyć i czekać, wystarczy spacer do laboratorium.