Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia32985

Wpadka podczas lizania chłopakowi

Polecane posty

Gość Basia32985

Hej dziewczyny, z góry chciałam napisać że nie jest to prowokacja to się przytrafiło mi naprawdę i proszę o potraktowanie tego tematu poważnie, otóż mam 16 lat a mój chłopak 19, jesteśmy ze sobą 8 miesięcy, on bardzo lubi jak liże mu fałdkę między jądrami a odbytem i przedwczoraj go tam lizałam (siedział na krześle miał rozkraczone nogi a ja klęczałam) i w pewnym momencie on pierdnął, nie specjalnie tylko widać było że mu się wymsknęło ale śmierdziało bardzo, nie wiedziałam co robić więc udawałam że nic się nie stało i dalej mu lizałam aż doszedł, ale od tego momentu jest bardzo speszony jak by wstydził się mnie co mam zrobić zależy mi na nim przecież nie zrobił tego specjalnie, czy mam z nim o tym porozmawiać czy to tak zostawić nie wiem już sama doradźcie mi, to naprawdę nie jest prowokacja po prostu nie wiem jak się zachować.

Gość Basia32985
Dodam tylko z anatomicznego punktu widzenia, ze ta faldka laczy sie z jedna z jego dwoch faldek w mozgu. I teraz drugie pytanie, czy nasze mozgowe faldki ktore sa kolo odbytu moga sie polaczyc jak rozne moce i czy powstanie z nich kapitan planeta?

Gość nastepnym razem
domagaj sie tortu czekoladowego

Gość Basia32985
Boję się, że następnym razem wypierdzi solo hymn związku radzieckiego. A tego bym nie zniosła.

Gość no nie przyjemne
bo w drugiej zwrotce jest trudne przejscie i moze wyskoczyc ten tort

Gość Basia32985
Tego się właśnie bałam, że będziecie sobie ze mnie żarty robić jakieś podszywy, a ja naprawdę chcę żebyście mi doradzili co mam robić, wcale mi do śmiechu nie jest.

Gość droga Basiu...
jeśli jesteście wobec siebie na tyle ośmieleni, że ty liżesz fałdki między nogami twojego chłopaka, to małe samoistne pierdnięcie (może nawet z rozkoszy) nie powinno chyba stanowić problemu na miarę końca świata:)

Gość Basia32985
Ale mam z nim o tym porozmawiać czy co, bo chodzi zawstydzony, speszony, przygnębiony.

Gość wiesław ornitolog
:'D kapitan planeta najlepszy do Basi: jak facetowi tak to na psychę wjechało, to lepiej z nim pogadaj, że widzisz że jest speszony a Ty nie widizsz w tym żadnego problemu, oczywiście, że nie sprawiło Ci przyjemności poczucie falowania brwi w tej bryyzie i może jakichś grud pryskających, ale że to mała sprawa... jak go z tym zostawisz samemu sonbie, to jeszcze będzie się chłopak niepotrzebnie ekstremalnie spinał za każdym razem żeby się to nie powtórzyło ;)

Daj mu link do tego topiku. Pokaż, że szukasz rozwiązania tego problemu, na Kafeterii... Poczuje się lepiej

Gość Basia32985
Powiem mu że nic się nie stało i że każdemu może się zdarzyć, choć boję się tej rozmowy jakoś niezręcznie będzie o tym mówić a przy tym może jeszcze bardziej się speszy no ale i tak jest załamany więc nie mam nic do stracenia.

Gość IMO13730
ty jebnij mu na ryja w czasie minety

Gość nie kkretynka
no juz sie poplakalam ze smiechu-jestescie the best

Gość Basia32985
Wiedziałam że będzie dużo głupich wpisów ale nie sądziłam że aż tyle, napisałam prawdę wiem że dla większości jest to śmieszne ale dla mnie to problem i prosiłabym o więcej poważnych odpowiedzi.

Gość fotel
odgryź się i też mu pierdnij jak będzie lizał twoje fałdki.

Gość a????????
Jaka k.. fajda ?

Gość fghjytuioplkrty
podejdź do tego na luzie i zamień w żart.

Gość no paść ze śmiechu
można czytając ten topik :-D :-D :-D

Gość Basia32985
Tylko że mi wcale do śmiechu nie jest liczyłam na poważne potraktowanie mojego problemu.

Gość jesteś głupia
tak tak jasne :D

Gość kaaaaaa
umieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaaaaam hahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahhahhahahahahhahahaa

Gość Basia32985
Dziewczyny plis dajcie spokój i sie nie naśmiewjcie.Przecież mam poważny problem do rozwiazania:O:(

Gość Basia32985
:O:(

Gość sezonowy ???
Nie ma to jak poczuć wiatr we włosach :D I o co jeszcze chodzi ? Że trochę smrodzi ? Miłość wszystkie smrody załagodzi :D