Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bold&beautiful/91/

Chciałabym spotykać się ze starszym mężczyzna

Polecane posty

Gość Bold&beautiful/91/

Mam 19 lat odkąd pamiętam zawsze podobali mi się starsi mężczyzni. Jakiś czas temu poznałam pewnego pana(44l) (nic nas nie łączyło) chodziłam do niego na wykłady. Nie potrafiłam się ani trochę skupić, wyobrażałam sobie tylko jak by było gdybyśmy zostali sami w sali, gdyby położył mnie na biurko i zaczął dotykać, rozbierać. Uwielbiam go a on nigdy się nie dowie o moich fantazjach bo ma żonę. Pamiętam jak spotkałam go na mieście z moim kolega akurat wysiadłam z samochodu było zimno nie miałam kurtki a on tak na mnie spojrzał od dołu do góry i słodko się uśmiechnął i rozmawiał z moim kolega ehh. Niewiem skąd się to bierze chyba dlatego że nie mam ojca..

Gość A SIUSIACZEK W PUPCI JUZ BYŁ ?
:-D

Gość o bozeeeeeeeeeeee
tez mam to samo i to,ze nie mialas ojca akurat ma na to wpływ.

Gość maturks4
Miałaś dobry kontakt z ojcem? Może podświadomie szukasz opieki i bezpieczeństwa

Gość Bold&beautiful/91/
Nie pamiętam ojca bo zmarł gdy miałam kilka miesięcy. Stan konta nie ma znaczenia. Oczywiście nie szukam tu na kafe faceta. Tak tylko chce się wygadac.

Gość kjdbsk
moge sie z tobą przespac ...

Gość Bold&beautiful/91/
Nie interesują mnie jednorazowe przygody :p

Gość taka jedna sylwia23
Ja mam 23 lata, a mój facet 43, jesteśmy razem od 3 lat i jest super, nie zaminiłabym go na zadnego innego. A ojca mam, zawsze byłam oczkiem w jego glowie i mamy do tej pory dobry kontakt.

Gość kjdbsk
a ja nie mam na mysli jednorazowego wypadu

Gość Bold&beautiful/91/
Chciałabym się spotykać z jakimś starszym facetem ale większość żonaci a na romans z takim nie mogę sobie pozwolić a Ci wolni to albo wieczni kawalerzy którzy chcą tylko jednego albo pijaczki. Przynajmniej u mnie tak jest, w moich okolicach. Wariuje gdy o nim myślę. W sumie to zauważyłam że przyciągam większą uwagę starszych facetów niż rówieśników. Może starszym podoba się mój typ urody

Gość Bold&beautiful/91/
Chciałabym się spotykać z jakimś starszym facetem ale większość żonaci a na romans z takim nie mogę sobie pozwolić a Ci wolni to albo wieczni kawalerzy którzy chcą tylko jednego albo pijaczki. Przynajmniej u mnie tak jest, w moich okolicach. Wariuje gdy o nim myślę. W sumie to zauważyłam że przyciągam większą uwagę starszych facetów niż rówieśników. Może starszym podoba się mój typ urody

Gość Bold&beautiful/91/
A jaki ? Popisać można. Powiedz coś o sobie

Gość taka jedna sylwia23
oj, nie zawsze tak jest. Mój jest wdowcem, nie ma dzieci, żona mu zmarla krotko po slubie. Ale mysle ze nie warto sie nastawiac na poszukiwanie kogos w konkretnym wieku. Ja nie szukalam starszego, samo tak wyszlo, ze sie w takim zakochalam.

Gość warto działać
Byłem w takim związku.Super relacja.Ważne są braki uprzedzeń,zrozumienie,to "coś" i zdecydowanie.Ja jestem z odzysku i jej to nie przeszkadzało.Nikt nie czuł się źle a wręcz było świetnie.Nadal myślę o takiej młodej dziewczynie, bo tamta niestety wyjechała daleko. Poznaliśmy się w necie, więc można i warto:) Nie zamykaj się więc autorko

Gość Dobrze Ci radzę
daj sobie spokój , jak nie jest żonaty to przeważnie nie nadaje sie do związku , ja też miałam takiego właściwie jeszcze się czasem widujemy , ale to nie ma sensu . na początku jest fajnie bo są emocje , później..... mie pytaj