Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynabogatego200

Jakie są plusy w związku z bogatym facetem

Polecane posty

Gość do te verde
te verde - nie, dziewczyna po prostu radzi, żeby autorka nie dała sobą pomiatać i źle traktować przez faceta który jest gówno wart. Nie napisała również, że ma mu usługiwać w żadnej sytuacji, nadmieniła tylko że ona sama to robic, ale nie radziła tego autorce. Nie lubię rozmów z takimi osobami jak ty, które manipulują faktami i koloryzują. Tu sobie coś dopowiedzą, tu odejmą, tu zmienią i w sumie wychodzi zupełnie co innego niż było, ale ważne, że to co one chcą :(

Wiesz, moze i faktycznie przesadzam i wyciagam daleko idace wnioski, ale naprawde boli mnie takie postepowanie kobiet. Zakladanie, ze kobieta jest sluzaca. Zakladanie, ze za seks powinno sie miec korzysci materialne: nie daje Ci pieniedzy, nie uprawiaj seksu - tak, jakby seks byl przyjemnoscia tylko dla faceta (w sumie, kiedy sie 'daje kiedy chce', moze i jest). Wreszcie takie rady, on tobie tak, to ty mu tak. To nie jest przepychanka w przedszkolu, a zwiazek, i nie chodzi o to, kto komu bardizej dokopie.

Gość bhjbhj
Proste pytanie - po co z nimi jestescie??? Wychodzi na to, ze kobiety chca byc z bogatymi facetami nawet jesli nic z tego nie maja, bo przecie otoczenie tego nie wie:D

dziewczyna bogatego - mieszkasz zgosciem on ma kase ty tyle co zarobisz...wiec po co mu uslugujesz?? nie rozumiem takich facetow. ja wolal bym glodowac ale dac swojej kobiecie

Dla mnie to nie jest zdrowsze. W zwiazku nie ma miejsca na prostytutke i sprzataczke, czy na sponsora - chyba, ze takie sa reguly i kazdy to akceptuje. W zwiazku ma byc milosc, zyczliwosc, szacunek i takie tam. Jestem kobieta, 26 lat.

powiedz mu lepiej by ci placil za sex i gotowanie bo gosposia zarabia.aon tobie niedaje nic..po slubie bedziesz miala posprzatane

Bo z boku koleżanki mi zazdroszczą bo ma samochód i firmę i myślą że mi kupuje wszystko a prawda taka jest co z tego że ma auto ? jak muszę jezdzic autobusami albo piechotą(nawet ostatnio koleżanka zapytała a to twój chłopak nie kupi ci auto? ) on tez jedzi w swoich sprawach wiec sobie dziewczyny nie myslcie ze jest tako rozowo z takimi bogatymi Szukajcie normlanych facetow ktorzy cenia sobie spacery milo spedzony czas kino kolacja przy siwecach i dobrze was traktuja

Gość nie wiem po co zakladasz
ten topik. pomoz sama sobie zamiast pomagac innym:)

ja tylko ostrzegam Tak on jada w restauracjach jak ma przerwe w pracy a jak ja chce sie z nim wybrac do restauracji to nie chce isc bo mowi ze codziennie chodzi (a ja to co?) a oprocz teog ze je w pracy to jeszcze musi byc obiad w domu tlyko nie za to samo co je w restauracji wiec jak je czesto mieso w restauracji to musze cos innego ugotowac

mysle teraz nad tym zwiazkiem po stwierdzam ze jest egoista i mysli tylko o sobie a nie zna moich potrzeb i nie obchodza go moje plany

Gość ukjkjkhkh
Ale Ci sie facet trafil, w zyciu bym takiego nie chciala. Nie dosc, ze nic ci nigdy nie kupuje to jeszcze wypominal, ze nie pracowalas, chociaz wszystko robilas w domu. Ja tez teraz nie pracuje, szukam pracy. Moj maz zarabia bardzo duzo, mozna nas nazwac bardzo zamoznymi. I nigdy mi nie wypomnial, ze ja nie zarabiam. Kupuje mi czesto prezenty i jeszcze namawia, zebym sobie cos kupila. Na razie ja zajmuje sie domem, a on pracuje, mam nadzieje, ze niedlugo tez cos znajde, chociaz maz mi nawet zaproponowal, ze nie musze pracowac, bo pieniedzy nam nie zabraknie, ale ja chce i juz. Ale wiem, ze zawsze na meza moge liczyc i w dostatku i w chorobie. A ty niestety nie mozesz chyba tego powiedziec o swoim mezczyznie. Wymien na biedniejszego, ale z lepszym charakterem, bo ten twoj mysli tylko o sobie, a ciebie ma gdzies.

Gość tdyfdhfr
ukjkjkhkh do Ciebie. bardzo zamożni czyli ile wychodzi was na miesiąc na czysto i jaką macie firmę jak mogę zapytać??

Gość GFNGFNFN
jest dużo dużo plusów. ale tacy są bardziej podatni na zdrady! ale kobiety zdają sobie z tego sprawę i powiedziałabym że nawet wolą udawać że nic się nie dzieję.

Gość bongita
moj facet zarabia pomiedzy 9 i 12 tysiecy miesieczne, ja mam nieco ponad dwa tysiace. dom prowadzimy pol na pol (rachunki, zywnosc), a za tzw luksusy placi on. Uwielbia robic mi prezenty lub tez raczej namawiac mnie- kup sobie buciki, kup plaszczyk taki mialas ciezki tydzien, na karcie mam jeszcze tysiac zlotych..:-) Zyc nie umierac z takim. Ale my jestemy juz dlugo razem...jak go poznalam to wychodzil wlasnie z ZK i pracy dlugo nie mogl znalezc..pracowalam dodatkowo 4 razy w tygoniu jako barmanka bysmy koniec z koncem zwiazac mogli. Czy to nie jest normalne, ze jeslil ma sie wiecej to dzieli sie z osobami ktore sie kocha? Niekoniecznie z partnerem..Mnie raz brat w zyciu dlugo ratowal, a ostatnio on mial kryzys i moglam sie odwdzieczyc. Mam ukochana ciocie- zafundowalam jej wycieczke do Hiszpanii na 20 lecie malzenstwa. Czy to nie jest wlasnie najfajniejsze w posiadaniu pieniedzy? Sprawic komus przyjemnosc? Widziec jak sie cieszy?

Gość ankawiros
mój facet zarabia ok 30 tys miesięcznie. ja 5 tys. pieniądze pomagają w życiu i uszczęśliwiają :) dzięki dobrym zarobkom można o wiele więcej. Drogie ekskluzywne wakacje, prywatni lekarze( nie trzeba sterczeć w kolejkach), nie myślę o rachunkach, wydatkach. trzeba tylko dobrze zainwestować i gospodarować żeby to piękne ,kolorowe życie nie skończyło się zbyt szybko.

Gość goska287
Tylko gdzie takiego znalezc? Wszedzie wokolo sami nieudacznicy bez pieniedzy:(

Gość kalusia2222
trudno takiego znaleźć ale też trudno znaleźć fajną , miła, inteligentną kobietę. trzeba obracać się w lepszych warstwach, mieszkać gdzieś w bogatej dzielnicy,chodzić do prestiżowych szkół i ekskluzywnych clubów . takim jest łatwiej. prosty ,przeciętny Polak CZY Polka mają trudniej na bycie z kimś bogatym. trzeba poświęcić dużo czasu i wiedzieć jak się zachowywać mieć w sobie dość wysoki poziom intelektualny być życiowym, sprytnym, dążyć do celu. I na pewno wiara w swoje marzenia pomaga. trzeba od siebie dać aby coś uzyskać osiągnąć. Dlatego kobiety nie liczmy że nam skapnie z nieba. musimy być, piękne , zadbane, błyskotliwe :)

Gość goska287
Co z tego ze jestes piekna i zadbana, jak wokol samie miernoty a ci lepsi juz dawno zajeci?:( o jakims bogatym nie wspominajac

Gość kalusia2222
coś w tym jest, albo zajęci, albo jacyś nieudacznicy. trzeba uwierzyć ze nadejdzie ten dzień:) Gośka ile masz lat??

Gość asiulkka
same plusyyyyyyy