Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oburzona:-/:-/

Jak mozna bic dzieci?

Polecane posty

Gość Oburzona:-/:-/

Ogladalam dzis Wydarzenia i co slysze ze ktos katowal 5 miesieczna dziewczynke. Jak wogole mozna bic tak male istotki? Starszego nie powinno sie bic a co dopiero takie male. Sama mam 7 miesieczna corcie i chyba bym oczy wydrapala jezeli ktos by podniosl na nia reke. A matki ktore zabijaja i to bestialsko swoje nowonarodzone dzieci. Czy takie rzeczy maja prawo sie dziac? Dla takich ludzi powinna byc kara smierci. Czy wy tez tak myslicie?

Gość Ja tak mysle 1!!
Masz 100 % race to nie matka ani nie ojciec ktory bije dziecko jeszcze tak malutkie . Kara smierci powinna tez byc dla tychktorzy gwalca wlasne dzieci jak ostatnio bylo glosnoo zgwalconej 15 miesiecznej dziewczynce az serce sciska jak siue o oglada

Gość IMO13730
Jezuuuuu A wy znowu to wałkujecie i nowe tematy zakładacie :O:O:O Poszukaj w wyszukiwarce kafe, dopisz co myslisz i nie zakładaj nowego tematu bo zaśmiecasz :O

Gość A Ty czasem nie jestes z
Az sie plakac chce z bezradnosci :( Coz te male istotki sa winne ?

Gość fefesese
"Kara smierci powinna tez byc dla tychktorzy gwalca wlasne dzieci " kara śmierci za gwałt? naprawdę nie zdajesz sobie sprawy z konsekwencji ?

Gość azezam
kara smierci??????????? zartujecie sobie??? przeciez to za latwe rozwiazanie ja jestem za torturami

Gość fefesese
kolejny idiota

Gość !!
Skatowac ich tak samo jak oni katowali to dziecko

Też to widziałam w TV. Jestem mamą 5-cio miesięczniaka i nie dociera do mnie jak można skrzywdzic takie maleństwo.